• PRO TV
  • Ty Jones, copia fidelă a lui Ed Sheeran, interzis pe TikTok fiindcă seamănă prea mult cu artistul

Ty Jones, copia fidelă a lui Ed Sheeran, interzis pe TikTok fiindcă seamănă prea mult cu artistul

Ty Jones, copia fidelă a lui Ed Sheeran, interzis pe TikTok fiindcă seamănă prea mult cu artistul

Un bărbat de 28 de ani din Manchester a fost interzis temporar pe TikTok după ce reprezentanții platformei au considerat că el seamănă prea mult cu Ed Sheeran. În toate postările sale, Ty Jones spune că NU este Ed Sheeran și că nu poate schimba felul în care arată.

Ty Jones nu știe să cânte precum faimosul artist britanic Ed Sheeran, însă îi seamănă leit. Această realitate i-a adus mai multe bătăi de cap decât avantaje, iar recent a fost interzis pe TikTok, fiindcă platforma a considerat că pretinde că e altcineva decât în realitate.

E evident că semăn leit cu el, dar nu știu să cânt. Oamenii mereu comentează la video-urile mele, spunând: O, Doamne, e Ed Sheeran! Le spun mereu că nu sunt Ed”, a spus Ty într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Bărbatul spune că se simte discriminat, fiindcă nu poate schimba felul în care arată.

Doar pentru că arăt ca Ed Sheeran nu înseamnă că nu pot să fac tiktok-uri”, a spus tânărul, care a depus o contestație la TikTok și și-a recăpătat accesul la cont.

Poate că TikTok ar trebui să-l interzică și pe Ed pentru că mă uzurpă pe mine, având în vedere că arătăm la fel”, a mai spus tânărul din Manchester.

@life.of.ty This movie is definitely going to be the next Wednesday dance trend called M3gan definitely a must watch film! #movie #wednesday #dance #trend #m3gan ♬ Dolls - Bella Poarch

Dublura lui Ed Sheeran și-a întâlnit idolul în 2012

Bărbatul, care are un copil, spune că postarea pe TikTok este jobul lui full time. În 2012, Ty Jones a avut ocazia să-l întâlnească față în față pe Ed Sheeran, iar artistul a fost și el impresionat de asemănările fizice dintre ei.

Deși unii ar putea spune că e un avantaj să semeni cu o celebritate, Ty a mărturisit că a avut de furcă în plan sentimental. Toate iubitele lui erau geloase fiindcă era asaltat de „cohorte” de femei pe stradă care voiau autografe sau să facă poze cu el.

Mi-a înrăutățit relațiile, aș spune, pentru că acum trebuie să mă gândesc dacă ei mă plac pentru că sunt eu sau sunt doar interesați de mine pentru că semăn mult cu Ed”.

Fotografii: @life.of.ty/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni