• PRO TV
  • ED SHEERAN VA ADUCE TURNEUL SĂU ‘+ - = ÷ x’ MATHEMATICS CARE A BĂTUT APROAPE TOATE RECORDURILE ÎN ASIA ȘI EUROPA ÎN 2024

ED SHEERAN VA ADUCE TURNEUL SĂU ‘+ - = ÷ x’ MATHEMATICS CARE A BĂTUT APROAPE TOATE RECORDURILE ÎN ASIA ȘI EUROPA ÎN 2024

ED SHEERAN VA ADUCE TURNEUL SĂU ‘+ - = ÷ x’ MATHEMATICS CARE A BĂTUT APROAPE TOATE RECORDURILE ÎN ASIA ȘI EUROPA ÎN 2024

Gallery

BUCUREȘTI, ARENA NAȚIONALĂ

SÂMBĂTĂ, 24 AUGUST 2024

INVITAT SPECIAL CALUM SCOTT BILETE ÎN VÂNZARE PE WWW.CTS.EVENTIM.RO ÎNCEPÂND DE JOI, 26 OCTOMBRIE 2023 – 10 AM!

ACHIZIȚIONEAZĂ BILETE ȘI ACCESEAZĂ INFORMAȚIILE DESPRE PRESALE/ONSALE PE WWW.EDSHEERAN.COM

Ed Sheeran aduce turneul său " + - = ÷ x " Mathematics, care a bătut aproape toate recordurile, în Asia și Europa în 2024 (puteți găsi toate datele mai jos). Informații despre datele de pre-sale/on-sale și achiziționarea biletelor pot fi găsite pe www.edsheeran.com.

Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe 24 august 2024.

Megastarul britanic Ed Sheeran vine, așadar, pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost. Biletele pentru acest eveniment special vor fi disponibile joi, 26 octombrie, pe www.cts.eventim.ro.

Viitoarele concerte ale lui Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său record în SUA, unde Ed a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.

Numai în acest an, Sheeran a lansat două albume, "-ʼ" (Subtract) și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.

TOATE DATELE TURNEULUI DIN 2024

Toate site-urile oficiale ale agențiilor de bilete vor fi listate pe materialele de promovare ale turneului și pe www.edsheeran.com. Rugăm pe toți cei care încearcă să cumpere bilete să o facă doar de pe aceste site-uri autorizate.

Sâmbătă 27 Ianuarie Osaka, Japonia Kyocera Dome

Miercuri 31 Ianuarie Tokyo, Japonia Tokyo Dome

Sâmbătă 3 Februarie Kaohsiung Stadionul Naținoal Kaohsiung

Sâmbătă 10 Februarie Bangkok, Thailanda Stadionul Rajamangala

Vineri 16 Februarie Singapore Stadionul Național

Sâmbătă 24 Februarie Kuala Lumpur, Malaysia Stadionul Național Bukit Jalil

Sâmbătă 2 Martie Jakarta, Indonesia Stadionul Gelora Bung Karno

Sâmbătă 9 Martie Manila, Filipine SMDC Festival Grounds

Sâmbătă 16 Martie Mumbai, India Mahalaxmi Race Course

Vineri 12 Iulie Gdańsk, Polonia Polsat Plus Arena

Sâmbătă 20 Iulie Budapesta, Ungaria Puskás Aréna

Sâmbătă 27 Iulie Hradec Králové, Cehia Park 360

Sâmbătă 3 August Kaunas, Lituania Stadionul Darius and Girėnas

Sâmbătă 10 August Zagreb, Croatia Hipodrom

Sâmbătă 17 August Belgrad, Serbia Ušće Park

Sâmbătă 24 August București, România Arena Națională

Sâmbătă 31 August Sofia, Bulgaria Vasil Levski Stadium

ÎN CURÂND Bahrain Locația ÎN CURÂND

ÎN CURÂND Dubai Locația ÎN CURÂND

ÎN CURÂND Cyprus Locația ÎN CURÂND

ÎN CURÂND Malta Locația ÎN CURÂND *

ÎN CURÂND Tenerife Locația ÎN CURÂND *

* Invitat special pentru Malta și Tenerife urmează a fi anunțat în curând

Despre AEG Present

Combinând puterea unui eveniment live cu accent pe dezvoltarea adevărată a artistului, AEG Presents este un lider mondial în industria muzicală și a divertismentului. Operând pe cinci continente, compania are un angajament incomparabil față de artă, creativitate și comunitate. Festivalurile sale principale și evenimentele muzicale de mai multe zile – care includ iconicul Coachella Valley Music & Arts Festival și legendarul New Orleans Jazz & Heritage Festival alături de British Summer Time la Hyde Park, Stagecoach, Hangout Festival, Electric Forest, Rock En Seine și All Points East – continuă să stabilească standardul pentru experiența muzicii live. AEG Presents promovează turnee globale pentru artiști precum Justin Bieber, Blackpink, Kenny Chesney, Celine Dion, Elton John, Karol G, Paul McCartney, Katy Perry, The Rolling Stones, Ed Sheeran, Taylor Swift și Tyler, The Creator, în plus față de – rețeaua sa de cluburi, teatre, arene, stadioane și mărci partenere renumite, cum ar fi The Bowery Presents, Concerts West, Frontier Touring, Goldenvoice, Marshall Arts, Messina Touring Group, PromoWest Productions și Zero Mile Presents – crearea și dezvoltarea unei infrastructuri inegalabile pentru dezvoltarea artistului și atingerea publicului. Mai multe informații pot fi găsite la www.aegpresents.com.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni