• PRO TV
  • Wet look, stilul adorat de top modele in acest sezon! FOTO

Wet look, stilul adorat de top modele in acest sezon! FOTO

Wet look, stilul adorat de top modele in acest sezon! FOTO

Usor de realizat, indiferent de lungimea parului, efectul de par ud, ca si cum abia ai iesit de sub dus, revine ciclic in moda, din care nu a disparut definitiv niciodata, iar top modelele sunt primele care l-au adoptat.

Un par rebel sau prea scurt pentru a fi domolit, poate capata un aspect sofisticat, fara mult efort, cu ajutorul efectului wet look.

Iata de ce anume trebuie sa tii cont ca sa obtii un wet look:
*Parul proaspat spalat nu este potrivi pentru wet look, deoarece este mai greu de aranjat.
* Umezeste-ti bine parul si aplica gel cu efect wet look de la radacinile firelor de par pe lungimea lor. Ca sa repartizezi uniform gelul, foloseste un pieptene cu dintii fini si desi.
* In timp ce iti pieptani parul, de la frunte spre ceafa, preseaza-l spre crestet. Dupa ce ai obtinut forma dorita, mai aplica putin gel. Daca mai exista suvite rebele, fixeaza-le cu agrafe “invizibile”, apoi poti sa aplici si putin lac fixativ.
* Acest stil, destul de sofisticat, necesita putina indemanare pentru obtinerea lui si este potrivit pentru cele cu o forma frumoasa a capului si a fetei, cu pometii bine conturati.
* Wet look este o optiune la indemana pentru cele nemultumite de tunsoarea lor. De exemplu, un par filat, care nu te mai reprezinta, poate fi aranjat cu gel wet look astfel incat sa obtii o coafura care sa iti fie pe plac.

Heidi Klum si Gisele Bundchen sunt doua top modele celebre care au fost vazute in mai multe ocazii, nu doar la prezentarile de moda, cu un par wet look.

Exact acum un an, in august 2009, Beyonce a adoptat wet look, parca dorind sa demonstreze ca acest stil, care a luat amploare in anii \'80, a fost mereu la moda.

Tie iti place efectul wet look? Il pui in practica? Cat de des? In ce ocazii?


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni