• PRO TV
  • Ce face și cum arată Cameron Diaz, la cinci ani după ce s-a retras din lumea filmului

Ce face și cum arată Cameron Diaz, la cinci ani după ce s-a retras din lumea filmului

Ce face și cum arată Cameron Diaz, la cinci ani după ce s-a retras din lumea filmului

A jucat în filme de mare succes precum ”The Mask”, ”There's Something About Mary”, ”Charlie's Angels”, ”Shrek” sau ”My Best Friend's Wedding”.

De câțiva ani însă, de când și-a anunțat retragerea din lumea filmului, Cameron Diaz se bucură de o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzi la un prânz cu prietenii săi, în Beverly Hills. 

Citește și: Cel mai elaborat costum de Halloween. Ce vedetă superbă s-a ascuns în spatele lui

Fosta actriță de 46 de ani era îmbrăcată lejer, cu jeanși, o pereche de cizme vintage și un pulover larg, iar părul său blond era prins în coadă la spate.

În luna martie a anului trecut, Cameron Diaz a confirmat retragerea sa din activitate, la aproape patru ani după ce a avut ultima apariție într-un film, respectiv în remake-ul popularei pelicule ”Annie”. 

Într-un interviu pe care l-a acordat publicației Entertainment Weekly, alături de colegele sale Christina Applegate și Selma Blair, Cameron a mărturisit că i-ar plăcea să le întâlnească pe acestea într-un cadrul mai relaxat. ”Da, eu sunt pentru, 100%. Eu m-am retras din activitate, așa că mi-ar plăcea să mă văd cu voi, doamnelor”.

Totuși, dacă ar fi un proiect pentru care s-ar întoarce la Hollywood, cel puțin pentru un timp, acesta ar fi un alt film cu Shrek. ”Dintre toate personajele pe care le-am făcut, este unul singur pe care îl înțeleg cu adevărat și acesta este Fiona”, a declarat ea pentru New York Times, într-un interviu mai vechi.

De altfel, ”Shrek 2”, în care Cameron Diaz îi împrumută vocea Fionei, se întâmplă să fie filmul cu cele mai mari încasări la care aceasta a lucrat, de 919,8 milioane de dolari.

Conform Variety, Universal Pictures va face un nou film cu Shrek, iar regizorul Chris Meledandri a declarat deja că intenționează să recruteze toți actorii originali pentru vocile personajelor principale: Mike Meyers, Eddie Murphy, Antonio Banderas și Cameron Diaz.

La ora actuală, Cameron Diaz nu mai are nicio legătură cu lumea filmului, petrecându-și timpul alături de soțul ei, Benji Madden, membru al trupei rock Good Charlotte. Aceștia s-au căsătorit în ianuarie 2015, după o relație sentimentală de aproximativ șapte luni. 

Foto: Profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni