• PRO TV
  • VIDEO Corina Caragea a petrecut "Anul Nou" chiar de ziua ei. Care a fost cea mai mare dezamăgire a prezentatoarei în New York

VIDEO Corina Caragea a petrecut "Anul Nou" chiar de ziua ei. Care a fost cea mai mare dezamăgire a prezentatoarei în New York

VIDEO Corina Caragea a petrecut "Anul Nou" chiar de ziua ei. Care a fost cea mai mare dezamăgire a prezentatoarei în New York

Prezentatoarea Știrilor PRO TV sportive, Corina Caragea, a povestit pe blogul sau despre cum a petrecut revelionul în New York.

Născută chiar pe 31 decembrie, prezentatoarea Știrilor PRO TV a sărbătorit Anul Nou în Statele Unite ale Americii, mai exact în New York, oraș celebru pentru noaptea de revelion. Aceasta a povestit despre ce emoții a trăit atunci când a avut loc numărătoarea inversă, la celebra bile din Times Square.

"Plouă de ore întregi peste mulțimile din Times Square. Un milion de pelerine stau cuminți și îndură frigul și ploaia torențială, într-o numărătoare inversă atât de lentă, enervant de lentă tocmai în orașul în care timpul zboară cu o viteză nebună. Nu și când vii de la prânz în centrul New York-ului că să fii sigur că prinzi o bucățică de asfalt de unde poți urmări artificiile și celebra bilă la miezul nopții."  așa debutează postarea de pe blogul ei.


Astăzi, în cadrul emisiunii "La Măruță", Corina Caragea a povestit despre cum a petrecut revelion în New York.

Video complet, aici:
De asemenea, Corina Caragea a explicat că răbdarea este foarte importantă atunci când vrei să petreci pe stradă numărătoarea inversă. 

"Un dur test de anduranță trebuie să treci dacă vrei să petreci revelionul în epicentrul distracției, în Times Square, unde nu ai voie în această zi nici cu rucsac, nici cu umbrela. Ai voie să îți aduci un singur bagaj de…RĂBDARE. "  a spus Corina Caragea.

Prezentatoarea în vârstă de 36 de ani a mai povestit și despre locurile care au impresionat-o, timp de o săptămână, cât și-a petrecut vacanța în New York,  dar și despre cea mai mare dezamăgire pe care a avut-o în această perioadă. 

A fost foarte încântată de burgerii delicioși de la "Shake Shack", dar și de cea mai mare gară feroviară din lume, ce are 44 de peroane și 67 de linii de cale ferată.Un moment care a transpus-o înapoi în copilărie a fost participarea la celebrul spectacol "The Rockets", la Radio City Hall.

"Este un MUST SEE dacă sărbătorile de iarnă te prind în New York!!!  Că și spectacolul de lumini și muzică pe care magazinele le pregătesc special pentru aceste zile. a descris prezentatoarea pe blogul ei." descrie prezentatoarea.

Citește continuarea pe blogul ei, aici. 

Sursa foto/ video - Corina Caragea 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni