• PRO TV
  • Soțul lui Nicole Kidman, ”șocat” de transformarea ei pentru cel mai recent rol. ”O persoană diferită”

Soțul lui Nicole Kidman, ”șocat” de transformarea ei pentru cel mai recent rol. ”O persoană diferită”

Soțul lui Nicole Kidman, ”șocat” de transformarea ei pentru cel mai recent rol. ”O persoană diferită”

Actrița a dezvăluit că soțul ei, Keith Urban, a avut o reacție puternică când i-a văzut pentru prima oară personajul, în cel mai recent film, “Destroyer”.

”Cred că a fost șocat”, a mărturisit Kidman pentru Entertainment Tonight. ”Le fel și publicul, ceea ce este fantastic. Adică, desigur, este ceva ce speram să creăm, o persoană diferită. Asta caut să fac tot timpul, să devin o persoană diferită”.

Citește și: Nicole Kidman, despre momentul ciudat cu Rami Malek, de la Globuri: ”Sunt îngrozită”

Actrița de 51 de ani și-a lăudat, de asemenea, soțul pentru abilitatea acestuia de a înțelege când de în serios își ia ea sujba și pentru felul în care o sprijină în tot ceea ce face.

Cred că sunt foarte norocoasă să am un soț care pur și simplu mă înțelege”, a spus ea. ”El este cântăreț. Este un artist. Înțelege ce presupune să fii căsătorit cu o actriță. Suntem căsătoriți de 12 ani deja, așa că am trecut printr-o mulțime de lucruri împreună”.

În drama “Destroyer”, Nicole Kidman o portretizează pe Erin Bell, un detectiv din Los Angeles care îi vânează, rând pe rând, pe membrii unei bande de infractori. Rolul i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai bună actriță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

În luna decembrie, Kidman a vorbit cu ET pentru rolul ei îndrăzneț din film, care a inclus un test de machiaj la ea acasă. ”Când transformarea se întâmplă la tine acasă, lucrurile devin tenebroase. Totul devin foarte reale pentru mine, eu devin acea persoană. Nu stau deoparte încercând să fac lucrurile să se întâmple”.

Foto: Getty, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni