• PRO TV
  • Triunghi amoros mortal. Fostul iubit al nepoatei lui Morgan Freeman, condamnat la închisoare

Triunghi amoros mortal. Fostul iubit al nepoatei lui Morgan Freeman, condamnat la închisoare

Triunghi amoros mortal. Fostul iubit al nepoatei lui Morgan Freeman, condamnat la închisoare

Lamar Davenport, bărbatul care a ucis-o pe E’Dena Hines, a primit 20 de ani de închisoare. Însă, Morgan Freeman e considerat de familia fetei autorul moral al crimei, fiindcă a avut o relație nepotrivită cu tânăra.

Morgan Freeman încasează lovitură după lovitură. După scandalurile cu tentă sexuală care l-au scos din viața publică, actorul de la Hollywood trebuie să facă față unui nou val de critici. Un tribunal din New York l-a condamnat la 20 de ani de detenție pe fostul iubit al nepoatei sale, pe care acesta ar fi ucis-o în urma unei crize de gelozie în 2015. 

E’Dena Hines i-ar fi spus lui Lamar Davenport că bunicul ei, Morgan Freeman, a sedus-o și a convins-o să întrețină relații intime cu el. Mărturia l-a scos din minți pe acesta, care a înjunghiat-o pe tânără de 25 de ori în fața casei ei din New York, pe 16 august 2015. Conform documentelor aflate la dosar, Lamar ar fi exclamat: „Fac asta pentru tine, Doamne! Ieșiți din ea, diavoli! Vă scot din ea, în numele lui Iisus Christos!” 

În timpul procesului deschis în 2015, autorul crimei a dezvălui că actorul s-a angajat într-o relație interzisă cu tânăra, care îi era nepoată vitregă. Mama acuzatului a încercat să-i înduplece pe judecători spunându-le că autorul moral al crimei este Morgan Freeman, care ar fi molestat-o încă din copilărie pe E’Dena Hines, scrie Radar Online.

Citește și: Morgan Freeman se întoarce pe micile ecrane, la patru luni de la acuzațiile de hărțuire sexuală
 

Tânăra, care avea 33 de ani în ziua în care a fost ucisă, era nepoata primei soții a actorului, Jeanette Bradshaw. Deși nu avea nicio legătură de sânge cu tânăra, Morgan Freeman a acceptat să aibă grijă de ea și să o crească alături de cea de-a doua soție a lui, Myrna Colley-Lee.

La înmormântarea fetei, Morgan Freeman a declarat: „Steaua ei va continua să strălucească în inimile, gândurile și rugăciunile noastre. Lumea nu va avea ocazia să cunoască talentul ei artistic și cât de multe avea de oferit. Prietenii și familia ei au fost destul de norocoși ca să știe ce a însemnat ea ca om”, a spus actorul.

Relațiile complicate nu sunt doar în filme. Iată una ieșită din comun!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni