• PRO TV
  • Morgan Freeman se întoarce pe micile ecrane la patru luni de la acuzațiile de hărțuire sexuală

Morgan Freeman se întoarce pe micile ecrane la patru luni de la acuzațiile de hărțuire sexuală

Morgan Freeman se întoarce pe micile ecrane la patru luni de la acuzațiile de hărțuire sexuală

Actorul și regizorul american Morgan Freeman va relua filmările la National Geographic. Echipa de producție a documentarelor care îl au în centrul atenției pe Freeman a anunțat că l-a acceptat înapoi pe actorul acuzat în acest an de hărțuire sexuală.

Morgan Freeman (80 de ani) va lucra din nou la documentarele The Story of God și The Story of Us. Reprezentanții postului de televiziune care produce și găzduiește emisiunile televizate au anunțat că-l primesc înapoi pe Freeman. Actorul s-a aflat în mijlocul unui scandal cu tentă sexuală la sfârșitul lunii mai, când opt femei l-au acuzat de comportament indecent și hărțuire sexuală. Ancheta este încă în derulare.

„Când am auzit de acuzațiile la adresa domnului Freeman, fără nicio legătură cu munca noastră cu el, din precauție am oprit producția noului sezon pentru realizarea unei investigații. Rezultatul acesteia nu a scos la iveală niciun fel de incident sau îngrijorare în ceea ce privește colaborarea noastră cu domnul Freeman. Am decis să continuăm producția sezonului trei din The Story of God. Ca și companie, luăm foarte în serios toate problemele legate de hărțuire și avem încredere în rezultatul anchetei”, au declarat reprezentanții National Geographic, citați de Entertainment Weekly.

Actorul Morgan Freeman s-a retras din viața publică la scurt timp după lansarea acuzațiilor în spațiul public. Înainte de a dispărea din peisajul media, starul a negat vehement toate acuzațiile, cerându-și scuze tuturor celor care s-au simțit lezați de anumite remarci.

Sunt devastat că 80 de ani din viața mea sunt în pericol de a fi compromiși într-o clipă. Toate victimele unor agresiuni sau hărțuiri trebuie să fie auzite. Iar noi trebuie să le ascultăm. Dar nu e corect să pui semnul egal între evenimente îngrozitoare de acest gen cu complimente deplasate și glume. Recunosc că sunt genul de om care simte ne voia să încerce să facă femeile – dar și bărbații – să se simtă apreciate și confortabile în prezența mea. Din acest motiv, aș încerca să fac o glumă sau să complimentez femeile, cu niște glume pe care eu le consideram amuzante”, s-a justificat Freeman. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni