• PRO TV
  • Donald Trump și Johnny Depp, favoriți la câștigarea unui premiu care nu le face cinste

Donald Trump și Johnny Depp, favoriți la câștigarea unui premiu care nu le face cinste

Donald Trump și Johnny Depp, favoriți la câștigarea unui premiu care nu le face cinste

Președintele SUA, Donald Trump, și celebrul actor Johnny Depp, au fost nominalizați pentru cea mai slabă prestație într-un fim, la Premiile Zmeura de Aur.

Donald Trump nu e actor, dar discursul său public împrumută adesea multe tehnici din limbajul actoricesc. Președintele SUA îi concurează pe Johnny Depp, John Travolta și Bruce Willis la premiul pentru cea mai slabă prestație într-un rol principal, la Premiile Zmeura de Aur

Trump a apărut în documentarul politic Fahrenheit 11/9, creat de cineastul Michael Moore în 2018. Filmul tratează subiectul alegerilor prezidențiale din 2016 și arată modul în care evoluat America din 2016 și până azi. În documentar apare și soția lui Trump, Melania, nominalizată și ea la aceeași categorie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abaton Kino (@abatonkino) on


Donald Trump a mai fost „distins” cu Zmeura de Aur și pentru apariția sa în documentarul Ghosts Can't Do It (1991), unde a avut rol secundar.

Șeful de la Casa Albă e concurat de actori de calibru la titlul de cea mai slabă prestație într-un film în care ocupă rol central. E vorba de Johnny Depp – pentru rolul din animația Sherlock Gnomes, John Travolta – pentru rolul din Gotti, Will Ferrell – pentru rolul din Holmes & Watson și Bruce Willis – pentru prestația sa din Death Wish, scrie Hollywood Reporter.


Gala premiilor Zmeura de Aur din acest an va avea loc La Los Angeles, în noaptea de 23 spre 24 februarie.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni