• PRO TV
  • Donald Trump, glumă proastă despre soția sa, Melania. Fanii îl acuză de misoginism

Donald Trump, glumă proastă despre soția sa, Melania. Fanii îl acuză de misoginism

Donald Trump, glumă proastă despre soția sa, Melania. Fanii îl acuză de misoginism

Donald Trump, președintele SUA, a fost criticat intens pe Twitter pentru că a făcut o glumă ”misogină” despre soția sa, Melania, în cadrul unui eveniment public.

Donald Trump (72 de ani) este căsătorit cu Melania (48 de ani) din 2005. Recent, președintele a fost acuzat că este „misogin”, după ce a făcut o glumă neinspirată despre soția și fiica sa, care prepară salate.

Citește și: Ce fel de tată este Donald Trump pentru micul Barron: ”Dacă ai bani, este grozav să ai copii”

Trump a fost filmat la Casa Albă, în timp ce adresa un mesaj echipei de fotbal american Clemson Tigers, după ce aceasta a câștigat College Football National Championship.

Președintele SUA a spus: ”A trebuit să fac o alegere, să vă ofer ceva de mâncare. Așadar, să vă dăm niște salate micuțe preparate rapid de Prima Doamnă alături de a Doua Doamnă sau comand 1000 de hamburgeri Big Mac?”

Comentariul a stârnit râsul printre participanți, însă fanii de pe social media nu l-au găsit atât de amuzant. 

Mulți utilizatori de Twitter au considerat că gluma este ”sexistă”, președintele sugerând că Prima Doamnă și propria sa fiică a trebuit să treacă la cratiță. 

”Donald Trump este cu adevărat îngrozitor, enervant și misogin”, ”Donald Trump tocmai a făcut o glumă sexistă despre cum a trebuit să prepare Melania niște salate micuțe înainte ca el să comande un bufet cu fast food?”, ”Lasă-l să-și prepare singur nenorocita de salată”, au fost câteva dintre comentarii negative la adresa președintelui SUA. 

Cu toate acestea, au exista și voci care i-au luat apărarea. ”Poate tații, frații, soții sunt cei care gătesc în familiile lor. Să-l faci pe Donald Trump sexist pentru că soția sa îi face salată este mai mult decât un fake news”.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni