• PRO TV
  • Cheeky Girls s-au întors. Surorile gemene Monica și Gabriela au concert de Sfântul Valentin

Cheeky Girls s-au întors. Surorile gemene Monica și Gabriela au concert de Sfântul Valentin

Cheeky Girls s-au întors. Surorile gemene Monica și Gabriela au concert de Sfântul Valentin

Monica și Gabriela Irimia, care formează trupa The Cheeky Girls de la începutul anilor 2000, vor cânta de Ziua Îndrăgostiților într-un club din Coventry, Marea Britanie.

S-au lansat în România, dar au cunoscut celebritatea în Marea Britanie. Surorile gemene Monica și Gabriela Irimia, care formează trupa The Cheeky Girls, vor susține un nou concert în țara care le-a adoptat. Pe 24 februarie, româncele sunt cap de afiș al unui concert live susținut în clubul Big Bamboo din Coventry.

Surorile Irimia, azi în vârstă de 36 de ani, au ajuns în topurile din Marea Britanie cu primul lor hit – The Cheeky Song (Touch my Bum) – după ce au participat la un show de talente în Regat. Piesa, care a stat cinci săptămâni în top 5 UK singles, le-a adus venituri de un milion de lire.

FOTO: Twitter, Facebook

Încurajate de succesul uriaș, surorile Cheeky au lansat alte piese, dintre care patru s-au aflat mereu în top 10 în perioada 2002-2004.

În 2016, Monica s-a căsătorit cu iubitul ei, Shaun, și a devenit doamna Taylor. Cei doi apar împreună în mai multe fotografii pe conturile lor de socializare.

Sora ei, Gabriela, a avut o relație cu fostul politician britanic Lembit Opik, iar în prezent e în căutarea iubirii.

Cele două artiste sunt foarte apreciate în Regatul Unit, iar în vara anului trecut au dezvăluit la un post TV din UK că au făcut eforturi uriașe pentru a ajunge în topuri. Din cauza muncii asidue, Monica și Gabriela au aveau niciun fel de viață socială, fiind sclavele meseriei lor.

„Atunci lucram foarte mult, uneori 24 din 24, eram mereu pe drum și nu aveam niciun fel de viață socială. Succesul ne-a luat pe nepregătite și ne-am trezit, de pe o zi pe alta, că eram controlate în totalitate de casa noastră de discuri. Mama era impresarul nostru și încerca să aibă grijă cât mai bine de noi, dar nu îi reușea tot timpul. […] Am ajuns să muncim tot timpul și așa s-a ajuns la depresie”, a dezvăluit Monica la emisiunea Loose Women de la postul ITV.

Surorile Irimia au fost și la MasterChef, emisiunea culinară de la PRO TV.

Fenomenul Cheeky Girls le-a adus cele două surori gemene o avere de circa 4 milioane de lire, din concerte, lansări de piese și participări la diverse emisiuni televizate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni