• PRO TV
  • Oscar 2019: Ce șanse are Rami Malek să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor

Oscar 2019: Ce șanse are Rami Malek să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor

Oscar 2019: Ce șanse are Rami Malek să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor

Ieri, au fost anunțate nominalizările la Oscar, iar Rami Malek, protagonistul filmului ”Bohemian Rhapsody”, este în cursa pentru titlul de cel mai bun actor.

Recent, au fost anunțate nominalizările la Oscar 2019. Astfel, la categoria ”cel mai bun actor”, figurează Bradley Cooper (pentru ”A Star Is Born”), Christian Bale (”Vice”), Rami Malek (”Bohemian Rhapsody), Viggo Mortensen (”Green Book”), Willem Dafoe (”At Eternity's Gate). 

Citește și: Nominalizările la Oscar 2019, anunțate. Cine sunt favoriții

Conform Express.co.uk, anul acesta, cele mai multe șanse să primească statueta aurită le au Rami Malek, cel care îl interpretează pe Freddie Mercury în filmul biografic „Bohemian Rhapsody”, și Christian Bale, protagonistul din ”Vice”.

Cum sezonul premiilor a început deja, se poate face o contorizare: la Globurile de Aur, Rami Malek a luat trofeul pentru cel mai bun actor într-o dramă, în timp ce Christian Bale a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor la categoria cea mai bună comedie sau film muzical.

La Critics’ Choice Awards, Christian Bale a luat premiul pentru cel mai  bun actor de comedie și l-a bătut pe Rami Malek la categoria ”cel mai bun actor”.

În curând, vor urma galele de premiere pentru Screen Actors Guild Awards și BAFTA, la care au amândoi nominalizări la aceeași categorie.

Când vine vorba însă de Oscarul pentru cel mai bun actor, Rami Malek și Christian Bale au șanse egale.

Academia Americană de Film are tendința de a favoriza actorii care interpretează personaje reale. Spre exemplu, anul trecut, Gary Oldman a luat premiul Oscar pentru rolul lui Winston Churchill. Alte exemple sunt Helen Mirren pentru ”The Queen”, Colin Firth pentru Regele George al VII-lea, Daniel Day-Lewis pentru Lincoln sau Meryl Streep pentru Margaret Thatcher. 

Premiile Oscar se vor decerna pe 24 februarie, la Hollywood.

Foto: Getty

Vezi și: Vocea ei pare desprinsă dintr-un film de Oscar. Tudor Chirilă a "leșinat" de încântare când a auzit-o


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni