• PRO TV
  • Brad Pitt nu are noroc în dragoste după divorțul de Angelina. Ultima lui iubită așteaptă un copil cu altul

Brad Pitt nu are noroc în dragoste după divorțul de Angelina. Ultima lui iubită așteaptă un copil cu altul

Brad Pitt nu are noroc în dragoste după divorțul de Angelina. Ultima lui iubită așteaptă un copil cu altul

Ultima cucerire a lui Brad Pitt a găsit fericirea în brațele unui miliardar cu zece ani mai în vârstă decât ea. Neri Oxman a anunțat că e însărcinată.

Brad Pitt (55 de ani) s-a apropiat de Neri Oxman (42 de ani) în cursul anului trecut, după ce a descoperit că împărtășesc aceeași pasiune: arhitectura. Relația lor a fost de scurtă durată, fiindcă Oxman, profesoară la renumita universitate Massachusetts Institute of Technology (MIT), s-a logodit cu miliardarul William Albert Ackman în octombrie 2018.

În urmă cu câteva zile, cei doi s-au căsătorit la sinagoga centrală din New York, iar acum au anunțat că așteaptă un copil. 

„Neri și-a dorit întotdeauna să aibă copii”, a spus Ackman pentru nytimes.com.

Profesoara de la MIT a mai fost căsătorită în perioada 2011-2015 cu compozitorul muzical Osvaldo Golijov, însă cei doi nu au avut copii împreună.

Într-un interviu acordat publicației americane anul trecut, Neri Oxman a negat că ar fi avut o relație cu actorul. Ea a precizat că s-au cunoscut la MIT, în cadrul unui proiect de arhitectură la care l-a dorit ca și colaborator. Oxman l-a descris pe Brad Pitt drept „ultimul mohican din era post Netflix-Hollywood”.

Neri Oxman, care a fost locotenent în Forțele Aeriene Israeliene, a renunțat la studile medicale pentru a urma arhitectura. Ulterior a obținut o diplomă de doctorat în design computerizat la MIT.

Neri Oxman și William Ackman

Brad Pitt a definitivat divorțul de Angelina Jolie la sfârșitul anului trecut, după doi ani de luptă în instanță. Brad Pitt ar fi fost de acord să achite nu mai puțin de 100 de milioane de dolari pentru creșterea și securitatea copiilor săi, dar și pentru studii și alte cheltuieli care îi vizează direct până la vârsta de 21 de ani.

Publicația Radar Online notează că negocierile au fost intense și actorul a acceptat cu greu acest compromis. Însă, mai mult de dragul stingerii conflictului, Brad a fost de acord să susțină orice proiect de viitor al celor șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni