• PRO TV
  • Mihai Trăistariu va concura la Eurovision 2019 pentru altă țară. Unde a fost acceptat

Mihai Trăistariu va concura la Eurovision 2019 pentru altă țară. Unde a fost acceptat

Mihai Trăistariu va concura la Eurovision 2019 pentru altă țară. Unde a fost acceptat

Cântărețul Mihai Trăistariu se întoarce în cursa pentru trofeul Eurovision 2019, însă nu va reprezenta România. Artistul a anunțat că va concura pentru altă țară.

S-a retras de la selecția națională a concursului Eurovision 2019, pe motiv că organizatorii au avantajat doi concurenți. Mihai Trăistariu, care a fost curtat intens de multe state pentru a le reprezenta la Tel Aviv, va cânta pentru Belarus. Presa europeană deja vuiește că românul continuă cursa pentru trofeul Eurovision 2019, după ce a fost acceptat să participe la audițiile din februarie ale selecției naționale din această țară.

Acolo, juriul alege zece finaliști care se duelează în finala din luna martie”, a declarat Mihai Trăistariu pentru PROTV.RO.

Cântărețul are un mesaj și pentru românii care au crezut în el și în piesa pe care a prezentat-o în cadrul selecției naționale.

Românii țin cu mine și cu dreptatea. Regret teribil că nu mă zbat să aduc României locul I. Dar, asta e. Vreau să-mi văd visul cu ochii, și atât. Iar visul meu cel mai mare rămâne acesta: să câștig locul I la Eurovisionul mare”, ne-a spus artistul.

Mihai Trăistariu va concura cu aceeași piesă pe care a adus-o în selecția națională, Baya.

La jumătatea lunii ianuarie, Mihai a decis să iasă din concurs și să nu mai reprezinte România, după ce doi artiști au fost acceptați în cadrul selecției naționale după expirarea termenului de înscriere.

„În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision România 2019, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări (…) M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale”.

Mihai Trăistariu și-a înregistrat numele la OSIM. Numele său de scenă e MIHAI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni