• PRO TV
  • Prințul William, supărat pe celebritățile din Marea Britanie. Ce le-a reproșat ducele de Cambridge

Prințul William, supărat pe celebritățile din Marea Britanie. Ce le-a reproșat ducele de Cambridge

Prințul William, supărat pe celebritățile din Marea Britanie. Ce le-a reproșat ducele de Cambridge

Soțul lui Kate Middleton e dezamăgit de oamenii bogați și faimoși din Regatul Unit, iar prințul și-a exprimat nemulțumirea în public, la un eveniment care a avut loc miercuri la Davos, Elveția.

Prințul William s-a implicat în ultimii ani în nenumărate proiecte caritabile, cu precădere destinate sprijinirii persoanelor cu probleme mintale. Ducele de Cambridge a dezvăluit, în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția, că a apelat la multe celebrități pentru a contribui cu bani în vederea ajutorării acestor persoane. 

Prințul s-a declarat total dezamăgit că toți acești oameni importanți l-au refuzat.

Din nu știu ce motive, oamenii se jenează de sentimentele lor, oamenii din Marea Britanie, în mod special”, a spus William, conform BBC, adăugând că aceștia nu vor să fie asociați cu problemele de sănătate mintală.


Citește și: Prințul William, cu pantofii rupți la un eveniment oficial


FOTO: Kensington Royal Instagram

Prințul Wiliam, care a vorbit alături de premierul Noii Zeelande, Jachinda Ardern, crede că oamenii au dezvoltat de-a lungul deceniilor preconcepții față de acești oameni și afecțiunile lor. Însă, crede prințul, lucrurile s-au schimbat în bine în ultima decadă, deoarece până și cei care se confruntă cu afecțiuni mintale au căpătat mai multă încredere în a vorbi cu ceilalți despre suferințele lor.

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au înființat în 2017 Fundația Heads Together, prin care încearcă să combată stigmatizarea persoanelor cu afecțiuni mintale. Totodată, cu ajutorul fundației, ducii de Cambridge organizează gale caritabile pentru a susține cercetarea în vederea identificării unor servicii și tratamente inovative.

Vloggerul Alpaca vorbește deschis despre afecțiunea sa rară, în Viața bate vlogul 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni