• PRO TV
  • Florin Pastramă, tânărul antreprenor obișnuit cu viața de lux:"Cel mai mult o să-mi fie dor de băutura mea preferată "

Florin Pastramă, tânărul antreprenor obișnuit cu viața de lux:"Cel mai mult o să-mi fie dor de băutura mea preferată "

Florin Pastramă, tânărul antreprenor obișnuit cu viața de lux:"Cel mai mult o să-mi fie dor de băutura mea preferată "

Florin Pastramă se numără printre cei 18 concurenți care au acceptat provocarea emisiunii ”Ferma” de la PRO TV.

Florin Pastramă - îi va fi dor de confortul de acasă și de băutura sa preferată.

Cu toate că acasă nu duce lipsa de nimic și este tot timpul înconjurat de oameni care îi fac viața mai ușoară, la FERMA viața lui Florin va lua o întorsătură de 180 de grade.

Fiind un tânăr antreprenor care a moștenit totul de la tatăl său, obișnuit cu viața bună și cu luxul, Florin își va lua gândul de la toate aceste lucruri pentru o perioadă și va trece la munca de jos.

A intrat în Ferma cu gândul că o să demonstreze cât de bine se descurcă în viata și fără micile ajutoare de care are parte zi de zi acasă. Cu toate acestea, recunoaște că îi va lipsi cel mai mult băutura preferată, șampania.

Florin Pastrama este un tip credincios, bogat și carismatic, dar va reusi el să se facă plăcut printre concurenți? Florin vorbește mult, este un tip sincer și spune despre el că are succes la fete. Vedem în fiecare marți, miercuri și joi de la 21:30 pe PROTV dacă va reusi el să le câștige simpatia colegilor de „suferință” de la FERMA, 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni