• PRO TV
  • FERMA a început în forță. Vedetele care au fost nevoite să plece, chiar din prima ediție

FERMA a început în forță. Vedetele care au fost nevoite să plece, chiar din prima ediție

FERMA a început în forță. Vedetele care au fost nevoite să plece, chiar din prima ediție

Aseară, la PRO TV, a debutat un nou sezon al emisiunii FERMA, în cadrul căreia 18 vedete luptă pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari.

În emisiunea FERMA, prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, 18 vedete concurează pentru titlul de ”Fermierul anului”. Printre acestea se numără Claudia Pavel, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Geanina Ilieș, Kamara sau Jorge. 

Citește și: Florin Pastramă, tânărul antreprenor obișnuit cu viața de lux:"Cel mai mult o să-mi fie dor de băutura mea preferată "

Aseară, în prima ediție, în urma probelor, o parte dintre concurenți au ajuns la Fermă, fiind cazați - atât femei cât și bărbați - în aceeași cameră, în timp ce restul au fost conduși de Cristian Bozgan la o cabană din apropiere, unde nu aveau nici măcar o toaletă. Printre aceștia se află Otilia Bilionera, Kamara, Florin Pastrămă și Geanina Ilieș.

”Nu trebuie să vă sperie nimic din toate astea. Luați-o ca pe o a doua șansă”, le-a spus Cristian Bozgan. 

Urmăriți, în clipul de mai jos, cum au reacționat concurenții în fața condițiile dure și cine sunt cei care nu au avut norocul să ajungă, în prima ediție, la FERMĂ.

Diseară, de la 21:30, ai o nouă ediție FERMA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni