• PRO TV
  • Celine Dion, despre dansatorul cu care neagă că are o relație: „Sigur că ne îmbrățișăm și că ne ținem de mână"

Celine Dion, despre dansatorul cu care neagă că are o relație: „Sigur că ne îmbrățișăm și că ne ținem de mână"

Celine Dion, despre dansatorul cu care neagă că are o relație: „Sigur că ne îmbrățișăm și că ne ținem de mână"

Într-un interviu acordat lui Dan Wooton, Celine Dion a vorbit despre relația pe care o are cu dansatorul ei, Pepe Munoz, dar și despre moartea soțului ei, René Angélil, care a murit în ianuarie 2016, pe fondul unor complicații cauzate de cancer.

Artista (50 de ani) și Munoz (34 de ani) au fost nedespărțiți în ultimii doi ani. Cântăreața insistă, însă, că nu e vorba decât de o simplă prietenie.

„Sunt singură. […] Presa a fost foarte revoltată. Da, există un alt bărbat în viața mea, dar nu e ceea ce credeți, nu e bărbatul vieții mele. ”, a spus ea. 

Dion a mai spus, la un moment dat, că l-a întâlnit pe soțul ei când avea 12 ani și l-a decris drept „cel mai bun bărbat din lume”. Dion a mai precizat că, după moartea lui Rene, a consolat-o un singur lucru: faptul că știe că și-a găsit liniștea.

„Îl văd în fiecare zi prin ochii copiilor mei (gemenii Eddy și Nelson, 8 ani, și fiul lor mai mare, René-Charles, în vârstă de 17 ani).”, a spus ea.

În ceea ce-l privește pe Munoz, Dion a spus: „Am avut o conexiune instantă ca prieteni, atunci când a devenit dansatorul meu. Apoi ne-am cunoscut mai bine și relația noastră a evoluat. Însă când oamenii îl văd pe stradă și îi fac poze... pentru el e greu. Suntem prieteni. Cei mai buni prieteni. Sigur că ne îmbrățișăm și că ne ținem de mână. Sau să ieșim în oraș. Asta fac prietenii.”, a mai spus artista.

La finalul interviului, Dion a mai spus că nu o deranjează atunci când oamenii presupun că între ea și Munoz există o relație romantică. 

„Nu mă deranjează pentru că e un bărbat extraordinar și cel mai bun prieten al meu.”, a spus ea.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni