• PRO TV
  • Celine Dion strânge mâna soțului său decedat în fiecare seară

Celine Dion strânge mâna soțului său decedat în fiecare seară

Celine Dion strânge mâna soțului său decedat în fiecare seară

Celine Dion a găsit o metodă inedită de a-și aminti de răposatul său soț, Rene Angelil.

Cântăreața de 50 de ani și-a făcut o replică din bronz a mâinii soțului său, Rene Angelil, după moartea acestuia, de acum doi ani.

Citește și: Starurile care au pierdut milioane de dolari după ce și-au vândut casele de vis la prețuri de nimic

Aceasta a mărturisit că are deja un ritual, un gest pe care îl face în fiecare seară în memoria lui Rene, care a murit la vârsta de 73 de ani, în 2016, de cancer la plămâni.

”Îi strâng mâna soțului meu și bat în lemn în fiecare seară”, a declarat Celine Dion pentru Stellar Magazine. ”Chiar dacă a murit, eu tot vorbesc cu el”, a adăugat ea.

Celine a explicat și motivul pentru care a continuat să cânte, chiar în perioada de doliu. ”Soțul meu voia ca eu să fiu pe scenă, asta își dorea el cel mai mult. A vrut să se asigure că voi continua și după moartea lui. Așa că i-am demonstrat că da, pot să merg mai departe”.

”I-am spus că am copii și că trebuie să aibă încredere în mine”, a spune Dion, care are trei fii cu fostul producător muzical: Charles (17 ani) și gemenii Nelson și Eddy (7 ani). 

”Cred că, înainte de a pleca, voia să se asigure că sunt în regulă”, a adăugat Celine Dion. ”Încerc să-i demonstrez în fiecare zi că sunt în regulă. Copiii cresc, suntem puternici. Suntem bine”.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni