• PRO TV
  • Cătălin Moroșanu se antrenează la FERMA pentru confruntarea cu Daniel Ghiță

Cătălin Moroșanu se antrenează la FERMA pentru confruntarea cu Daniel Ghiță

Cătălin Moroșanu se antrenează la FERMA pentru confruntarea cu Daniel Ghiță

Obișnuit cu probe extreme, Cătălin Moroșanu și-a propus la FERMA să se vaite cât mai puțin. Luptătorul vrea să câștige confruntarea cu ceilalți fermieri, dar se pregătește intens și pentru lupta anului cu Daniel Ghiță.

FERMA îl are pe Cătălin Moroșanu, pentru un nou sezon de confruntări spectaculoase. Luptătorul consideră că e pregătit 100% pentru a face față provocărilor, mai ales datorită experienței sale vaste în sportul de contact și în show-uri de anduranță. 

Ar fi culmea. Moroșanu, din Moldova, să n-aibă curaj să intre în FERMA. Intru în FERMA pregătit, cu energii pozitive”, spune Moro, care se teme, totuși, de un lucru. Din cauza firii sale explozive, îi e frică să nu se certe cu ceilalți fermieri. 

Luptătorul spune că nu a renunțat la atrenamentele sale, pe care le susține cum poate la FERMA. Vrea să se mențină în formă, pentru a fi apt de confruntarea cu luptătorul Daniel Ghiță.

Am de gând să mă antrenez, având în vedere că e confruntarea cu Daniel Ghiță, vreau să fiu pregătit tot timpul. Sigur o să comenteze: iar te duci a FERMA, în loc să te antrenezi tu faci chesti din astea. Abia așteaptă să mă atace din punct de vedere mediatic. Trebuie să fiu pregătit și să fac antrenamente acolo”, mărturisește sportivul.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei 18 fermieri care se luptă pentru trofeul de la FERMA. Deși își dorește să stea cât mai mult în competiție, el spune că va simți lipsa familiei sale.

Vedeți mai jos ce crede Moroșanu despre transformările prin care va trece la FERMA!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni