• PRO TV
  • Zac Efron, criticat pentru felul în care îl portretizează pe Ted Bundy

Zac Efron, criticat pentru felul în care îl portretizează pe Ted Bundy

Zac Efron, criticat pentru felul în care îl portretizează pe Ted Bundy

Zac Efron îl joacă pe Ted Bundy într-o producție care a avut premiera la Festivalul Sundance. 

Dacă unii actori au primit laude pentru rolurile pe care le fac, nu la fel stau lucrurile cu Zac Efron și cu felul în care scenariștii și producătorii au ales să-l portretizeze pe celebrul criminal în serie.

Kathy Kleiner Rubin, una dintre victimele lui Bundy, care avea 20 de ani în momentul când Bundy a atacat-o pe ea și pe o colegă de facultate chiar în campusul facultății, în 1978, a fost contactată de reporterii TMZ pentru a oferi o părere despre felul în care Efron îl portretizează pe Bundy.

Rubin a spus că nu e de acord cu criticile care îi sunt aduse producției sau actorului. Mai precis, Rubin nu consideră că e nociv faptul că producătorii au ales să pună accent pe faptul că Bundy era foarte inteligent și fermecător. 

„Nu am o problemă cu asta câtă vreme oamenii care văd filmul înțeleg că acolo nu văd o persoană normală. Nu cred că producătorii l-au glorificat. Pur și simplu l-au prezentat așa cum era. Când oamenii spun lucruri pozitive despre el... ei chiar asta vedeau, asta e ceea ce Bundy voia să vezi.", a spus ea.

Și avocatul lui Bundy, John Henry Browne, care l-a apărat în instanță, a povestit, tot pentru TMZ, că și el consideră că interpretarea lui Efron e foarte apropiată de persoana din viața reală.

„Nu e un lucru rău că au ales să îl portretizeze drept un tip foarte carismatic. Chiar așa era.”, a spus Browne. 

Bundy a ucis cel puțin 30 de persoane între 1974 și 1978. A primit trei condamnări la moarte și a fost executat pe scaunul electric în 1989.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni