• PRO TV
  • Reacția neașteptată a lui Brigitte după ce Emil Rengle a întrebat-o despre trecutul ei

Reacția neașteptată a lui Brigitte după ce Emil Rengle a întrebat-o despre trecutul ei

Reacția neașteptată a lui Brigitte după ce Emil Rengle a întrebat-o despre trecutul ei

Fiindcă provin din medii diferite, concurenții de la FERMA încearcă să se cunoască mai bine. În ediția a doua a show-ului de la PRO TV unii nu s-au simțit prea confortabil din cauza întrebărilor indiscrete.

Emil Rengle încearcă cu subtilitate să se apropie de Brigitte Năstase, căreia i-a pus o întrebare neașteptată în ediția a doua a emisiunii FERMA. Coregraful a fost interesat de o parte mai puțin plăcută din trecutul colegei sale de show.

„Eu chiar mi-am dorit, când am auzit că o să fii aici. Nu știam exact cum o să ne înțelegem sau ce fel de persoană ești... dar mi-ar plăcea odată, dacă ai avea chef, să-mi povestești un pic despre experiența ta din pușcărie”, a spus Rengle, care a primit de la Brigitte un răspuns afirmativ.

Brigitte i-a oferit câteva detalii despre perioada de trei luni și jumătate pe care a petrecut-o în stare de arest.

Am trecut de la agonie la extaz. Gândește-te că eu am fost trei luni și jumătate arestată, prima dată într-o cameră de 5 metri pătrați, 5-6 metri pătrați, unde era și WC. Și pe mine când m-au băgat acolo nici nu știam ce-s alea, polițiste, nepolițiste, erau niște fete care nici nu știau să citească”, a spus Brigitte, care părea foarte deschisă în a-și povesti viața.

Emil Rengle s-a ridicat de pe pat și s-a dus să o îmbrățișeze, recunoscător pentru faptul că Brigitte și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum s-a simțit în acea peioadă.

Mai târziu, la interviul unu la unu, Brigitte Năstase și-a schimbat atitudinea, declarându-se deranjată de îndrăzneala lui Rengle.

Mie nu-mi plac persoanele care sunt foarte... băgătoare în seamă, sau cum să zic, și care încearcă să se apropie prea mult de mine”, s-a confesat Brigitte, care miercuri seară a fost aleasă fermier șef la FERMA, primul din acest sezon. Detalii AICI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni