• PRO TV
  • Top 6 cele mai sexy prezențe de pe scena „Românii au talent". Mai sunt 5 zile până când începe sezonul #9suprem

Top 6 cele mai sexy prezențe de pe scena „Românii au talent". Mai sunt 5 zile până când începe sezonul #9suprem

Top 6 cele mai sexy prezențe de pe scena „Românii au talent". Mai sunt 5 zile până când începe sezonul #9suprem

A început numărătoarea inversă: mai sunt cinci zile pânâ începe sezonul #9suprem din „Românii au talent”. 

Cât așteptăm, ne-am propus să facem o retrospectivă a celor mai sexy momente care s-au derulat pe scenă. Tu îți mai amintești de ele? 

Mai jos găsești un top (subiectiv) al acestor momente.

******

Free Dance
au adus pe scena celui mai mare show din România un moment de dans burlesque, cu mișcări foarte sexy, care au fost pe gustul tuturor juraților.

Florin Călinescu a avut atunci nevoie atunci de ochelarii Mihaelei Rădulescu pentru a le privi mai bine pe concurente. 

„Sunt primii îngeri pe care îi văd pe Pământ. Aveți șapte DA!”, a spus Călinescu. 

Nici Pavel Bartoș și Smiley nu au rămas indiferenți. La final, Bartoș a spus că Smiley s-a hotărât, în sfârșit: vrea să se însoare.



Vladena Țugulschi, originară din Chișinău, a impresionat juriul printr-un dans pe care jurații l-au descris ca fiind foarte senzual și grațios. 

Vladena, care e instructor de fly yoga, a fost apreciată atât de juriu, cât și de public.

Poți vedea cum a reacționat publicul în filmulețul de mai jos:



Elena Sofia a adus pe scena „Românii au talent" un moment de belly dance care a fost foarte apreciat de jurați. Bineînțeles, și de data asta tot Florin Călinescu a fost cel mai impresionat de dansul tinerei.

Cu toate astea, Elena a primit doi „DA" și doi „NU", așa că nu a mers mai departe. Dansul ei a rămas, însă, memorabil, din motive evidente.

Mai jos găsești momentul Elenei de pe scena „Românii au talent":



Antonina Goloseev, originară din Chișinău, i-a încântat pe toți cu un dans care l-a lăsat fără cuvinte pe Florin Călinescu. 

„Ceea ce faci tu are legătură cu veridicitatea matematicii. Datorită ție, în în seara asta am aflat că Pi are un sfârșit fericit.”, a spus atunci Călinescu. (n.r. Pi este o constantă matematică a cărei valoare este egală cu raportul dintre circumferința și diametrul oricărui cerc într-un spațiu euclidian sau cu raportul dintre aria unui cerc și pătratul razei sale. Numărul pi este un număr irațional, a cărui valoare este egală, în variantă scurtă, cu 3,14.)

Puteți urmări performanța Antoniei mai jos:

Nadia Budurusi 

Nadia i-a impresionat pe jurați cu un număr de pole dancing.

Prestația ei a fost cu atât mai uimitoare pentru juriu cu cât ea a participat la „Românii au talent" la doar cinci luni după ce a devenit mamă a doua oară.

Între timp, Nadia a reprezentat România la Pole Theatre Hungary, un renumit concurs de pole dancing din Ungaria, unde a obținut locul al doilea.



Kicsi Csongor și Antonella Terrazas

Kicsi Csongor și Antonella Terrazas au adus pe scenă un moment foarte sexy de tango argentinian. Antonella, venită din Argentina, a spus atunci că „l-a găsit pe Dracula" atunci când l-a cunoscut Csongor. (n.r. referire la faptul că partenerul ei de dans nu zâmbea aproape niciodată).

„Nu am știut că Dracula dansează așa bine!", a spus atunci, amuzată, Andra.

Poți urmări dansul celor doi în filmulețul de mai jos:


 

Sezonul #9suprem din „Românii au Talent" începe în 8 februarie

În 8 februarie cel mai tare show de divertisment din România va da startul sezonului #9suprem. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România și de reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină.

#9suprem va fi un sezon despre bucuria de a vedea talentul prezentat în cele mai diverse forme și de a face imposibilul posibil.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni