• PRO TV
  • Ame Călin, învățată de bunicul ei să bată cuie și să taie lemne. „Așa trebuia să faci la FERMA”

Ame Călin, învățată de bunicul ei să bată cuie și să taie lemne. „Așa trebuia să faci la FERMA”

Ame Călin, învățată de bunicul ei să bată cuie și să taie lemne. „Așa trebuia să faci la FERMA”

Lui Ame i-ar fi prins bine un instructaj din partea bunicului ei înainte să intre la FERMA. Prima concurentă care a părăsit grupul celor 18 a luat câteva lecții practice de la bunicul ei.

Ame Călin a părăsit FERMA după ce a pierdut duelul în fața Claudiei Pavel. Tânăra antrenoare de fitness nu a făcut față probelor de forță și de îndemânare și a ieșit din cursa pentru trofeul Fermierul anului. Ame spune că acum e mult mai pregătită decât a fost în timpul înfruntării de la FERMA și ne-a arătat ce training i-a făcut bunicul ei. Într-o postare pe Facebook, bărbatul îi arată cum ar fi trebuit să abordeze probele practice.

Uite, mă. Uite! Până jos. Dacă m-ar vedea Moroșanu. Ce să facem?”. De față a fost și tatăl ei, care a întărit ceea ce i-a spus bunicul. Iată filmulețul!

În ciuda insuccesului, Ame spune că a avut multe de învățat din experiența de la FERMA. Tânăra de 25 de ani s-a apropiat foarte mult de Jorge și de Cătălin Moroșanu și a declarat că speră ca ei să stea cât mai mult la FERMA. 

Într-un interviu acordat protvplus.ro, Ame Călin a dezvăluit de ce a ales să se dueleze cu Claudia Pavel. „Inițial am vrut să mă duelez cu Ioana, dar după aceea am zis să o aleg pe Cream, pentru că eram amândouă la fel de înalte, la fel de crețe. Am zis să fim de la egal la egal. Știam că o să aleagă forță, m-am gândit că Ioana o să aleagă îndemânare și nu știu cum stau cu îndemânarea”, a spus Ame.

Marți seară, de la 21:30, confruntarea continuă la FERMA pentru alegerea fermierului șef. Vezi AICI ce conflicte sunt pe cale să izbucnească!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni