• PRO TV
  • Ce făceau concurenții de la FERMA acum un an, pe vremea asta. Ce boierie!

Ce făceau concurenții de la FERMA acum un an, pe vremea asta. Ce boierie!

Ce făceau concurenții de la FERMA acum un an, pe vremea asta. Ce boierie!

Credeați că fermierii noștri se distrează pe cinste la FERMA? Putem pune pariu că cel puțin jumătate dintre ei și-ar fi dorit să se întoarcă în timp și să retrăiască niște momente mult mai plăcute, de care au avut parte acum un an.

Rutina lor zilnică s-a schimbat radical de când sunt la FERMA, un show care le pune la încercare, dar și la îndoială, toate calitățile pe care credeau că le posedă. Iată ce făceau concurenții de la FERMA acum un an, pe vremea asta, în comparație cu misiunea și probele pe care le au de trecut în fiecare zi!

Ioana Filimon


Probabil că în februarie 2018 nu avea nicio o idee că un an mai târziu va ajunge să care noroi cu trupul ei delicat, dintr-o groapă într-o găleată, la FERMA. Ioana Filimon a întrecut toate așteptările în cadrul probei, reușind să se achite onorabil de sarcini. Până acum. Acum un an făcea ședințe foto incendiare și mergea la sală, pentru a-și întreține corpul de Miss. Pariu că se va întoarce la aceste activități imediat ce își va încheia misiunea la FERMA.

Geanina Ilieș


În luna februarie a anului trecut, Geanina Ilieș se simțea bine la o clinică de înfrumusețare, unde și-a făcut niște tratamente cu oxigen pentru îndepărtarea ridurilor și pielii atrofice. Anul acesta a făcut cunoștință cu milităria, la FERMA, unde a fost nevoită să îndepărteze zăpada și să participe la activități de întreținere a fermei. 

Jorge


Deși se zbate să răzbească la FERMA, cântărețul nu s-ar supăra prea tare dacă ar ieși din competiție. Jorge pomenește în fiecare ediție de copiii și de soția sa, cărora le simte lipsa. Anul trecut, în februarie, Jorge și-a scos soția la restaurant de Ziua Îndrăgostiților și și-a dus toată familia într-o vacanță în Dubai. Anul acesta, în februarie, artistul a cărat găleți cu apă și a tăiat lemne, ca la țară. Marea consolare a fost că l-a scos pe Emil Rengle din fermă, deși îl considera un adversar redutabil.

Carmen Negoiță


Anul trecut, Carmen Negoiță făcea furori cu fotografiile ei din vacanța din Zanzibar. Nu avea niciun stres, nicio activitate care să-i tulbure liniștea și, mai ales, nicio confruntare pentru supremație. La FERMA, Carmen Negoiță a fost nevoită să-și descopere și alte abilități, cum ar fi să-i coordoneze pe fermieri. Bloggerița l-a învins pe Jorge în duelul pentru fermierul săptămânii, dând un semnal serios celorlalți concurenți că e un adversar de temut.

Silviu Țolu


În februarie 2019, Silviu Țolu nu rata niciun mic dejun ca la carte, compus mâncăruri ușoare, cafea aburindă și lecturi matinale din presa culturală. Acum un an, pe vremea asta, cutreiera magazinele de profil în căutarea vinului perfect pentru cină, însă acum trage tare ca să nu rămână în urmă la FERMA. Chiar dacă i se cere să se arunce într-o groapă plină cu noroi.

Otilia Bilionera


Dacă o întrebi pe Otilia, sigur și-ar dori ca acum să se întoarcă în timp, în februarie 2018, când a filmat un videoclip senzațional pentru piesa Devocion. Artista și partenerul ei de atunci, cântărețul Sinan Akcil, joacă în clip rolul ultimilor doi pământeni. La FERMA sunt mai mulți, și fiecare vrea să câștige trofeul Fermierul anului. 

Remus Boroiu


Instructorul de fitness de la FERMA trăgea de fiare în fiecare zi, indiferent de anotimp. Remus Boroiu, campion național de culturism și fitness, nu prea are vreme de antrenamente la FERMA, unde îi lipsește sala de forță. Dar asta nu înseamnă că nu are probe de forță unde trebuie să-și întindă mușchii. Ține-te bine, Remus!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni