• PRO TV
  • După multe scandaluri și acuzații, Brigitte și Claudia își separă drumurile. Vezi ce și-au spus la finalul probelor. VIDEO

După multe scandaluri și acuzații, Brigitte și Claudia își separă drumurile. Vezi ce și-au spus la finalul probelor. VIDEO

După multe scandaluri și acuzații, Brigitte și Claudia își separă drumurile. Vezi ce și-au spus la finalul probelor. VIDEO

Duelul dintre Claudia și Brigitte a fost cel mai așteptat moment al serii! După ce săptămâni întregi s-au jignit și s-au contrat, aseară a venit momentul adevărului pentru ele.

În arena de duel, cele două au tras din răsputeri pentru a rămâne în Ferma. Brigitte a speculat momentul și i-a dat șah mat Claudiei, cu alegerea probei, iar la duel a învins-o categoric.

Ferma a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, ediția de joi a înregistrat 7.8 puncte de rating și 23.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.1 puncte de rating și 18.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, 1.5 milioane de telespectatori au urmărit tensiunea din fermă și emoțiile de la duel.

Odată cu plecarea Claudiei din casă, concurenții speră ca lucrurile să intre pe un făgaș normal și toate conflictele să se fi stins în Ferma. Așa va fi oare? Vor reuși concurenții să formeze echipa perfectă și să trăiască în armonie sau îi vor urmări scandalurile? Rămâne de văzut  în edițiile de săptămâna următoare, marți, miercuri și joi, de la 21:30 la PRO TV. 

La finalul săptămanii, Cătălin Moroșanu a fost desemnat cel mai bun fermier de până acum și a fost premiat de Cristi Bozgan cu maximum de monede pentru sarcinile duse la bun sfârșit.  

Fiecare ediție Ferma este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma. Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni