• PRO TV
  • Keith Flint, solistul The Prodigy, s-a sinucis la 49 de ani. „Am fost un laș”

Keith Flint, solistul The Prodigy, s-a sinucis la 49 de ani. „Am fost un laș”

Keith Flint, solistul The Prodigy, s-a sinucis la 49 de ani. „Am fost un laș”

Cântărețul de 49 de ani, faimos pentru hitul său, Firestarter, a fost găsit mort în locuința sa în această dimineață.

Keith Flint, solistul Prodigy, a fost găsit fără viață în casa sa din Essex, la vârsta de 49 de ani. Într-o postare emoționantă pe Instagram, membrii trupei Liam Howlett și Leeroy Thornhill au dezvăluit că a fost vorba de sinucidere.

Citește și: The Prodigy - istoricul vizitelor trupei în țara noastră

”Știrea este adevărată, nu pot să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în acest weekend”, au scris ei. ”Sunt șocat, al naibii de furios, confuz și cu inima frântă... r.i.p frate”, a scris Liam.

Soția lui Keith, DJ Mayumi Kai, era plecată în Japonia la momentul morții artistului.

Poliția și ambulanța au fost chemate, în această dimineață, la casa din Essex, la ora 08.10, după ce o persoană al cărei nume nu a fost dat publicității a dat alarma. Artistul a fost declarat decedat la fața locului.

The Prodigy a devenit celebră la începutul anilor 1990, ajungând la un moment dat una dintre cele mai importante trupe din Marea Britanie. Keith a mărturisit, în trecut, că a devenit suicidal după ce, din cauza drogurilor și a consumului de alcool, formația a căzut în dizgrație. 

”M-am cufundat în cocaină, marijuana și mult alcool. Ceea ce m-a transformat într-un tip plictisitor, superficial și retras”, a declarat acesta pentru The Times.

”Obișnuiam să iau pastile peste pastile până le pierdeam șirul și nu mai știam de mine”. Admițând că s-a gândit de multe ori să se sinucidă, aceasta a adăugat: ”Dar ai nevoie de o grămadă de pastile pentru a-ți lua viața. Am fost un laș”.

Cântărețul s-a născut în Redbridge, East London, înainte ca familia lui să se mute în Essex. Toată copilăria, acesta s-a luptat cu dislexia, a avut o relație încordată cu tatăl său, iar la școală a fost un copil-problemă, care a avut nevoie de ajutor specializat.

În cele mai negre momente ale sale, obișnuia să se închidă în cameră, să asculte The Jam și să se dea cu capul de pereți. Phihologii au decis atunci că nu se poate face nimic pentru el.

”Am avut dintotdeauna probleme mintale, să zic așa. Am o înclinație teribilă spre autodistrugere”, a spus el pentru The Times. 

Foto: Getty 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni