• PRO TV
  • 200.000 $ pentru o exclusivitate scandaloasă. Cine a încasat banii pentru pozele cu Jeff Bezos și amanta

200.000 $ pentru o exclusivitate scandaloasă. Cine a încasat banii pentru pozele cu Jeff Bezos și amanta

200.000 $ pentru o exclusivitate scandaloasă. Cine a încasat banii pentru pozele cu Jeff Bezos și amanta

Cel mai bogat om al planetei a divorțat de soția sa, MacKenzie Bezos, după ce o serie de poze compromițătoare cu el și amanta au apărut într-un ziar din SUA.

Publicația americană National Enquirer a fost cea care a declanșat divorțul celui mai bogat om din lume, CEO-ul gigantului Amazon. Magnatul Jeff Bezos își înșela soția de luni bune cu o fostă prezentatoare de televiziune în vârstă de 49 de ani. Lauren Sanchez era și ea căsătorită, însă și-a găsit alinarea în brațele celui mai înstărit pământean, care o răsfăța cu vacanțe exotice.

FOTO: Lauren Sanchez

Un alt ziar din America susține că știe cum au ajuns fotografiile compromițătore în paginile tabloidului. Conform Wall Street Journal, National Enquirer i-a plătit fratelui amantei lui Bezos suma de 200.000 de dolari pentru a dezvălui, sub protecția anonimatului, secrete din idila celor doi. Michael Sanchez a pus la dispoziția publicației de scandal fotografii din intimitatea celor doi și mesaje personale ale celor doi iubiți, susține ziarul american.

Michael Sanchez era o sursă mai veche a tabloidului american și a făcut primele dezvăluiri despre relația celor doi în toamna anului trecut. Conform Wall Street Journal, fratele lui Lauren și tabloidul au bătut palma în 26 octombrie 2018, înțelegere în urma căreia el se obliga să le pună la dispoziție detalii picante și solide ale relației lor interzise.
Foto jos: Lauren Sanchez și fratele ei, Michael.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Canada News Media (@canadanewsmedia) on

MacKenzie și Jeff Bezos și-au spus adio după 25 de ani de mariaj, însă o sursă din anturajul lor a declarat pentru DailyMail.com că cei doi „s-au străduit din greu” să-și păstreze căsnicia înainte de a se despărți. Potrivit acesteia, Jeff Bezos a început să se vadă cu Sanchez abia după despărțirea de MacKenzie.

FOTO: Jeff Bezos și fosta soție

Procesul de separare care se află la început va fi unul extrem de complicat, întrucât la mijloc este o avere de circa 137 de miliarde de dolari, care face din Jeff Bezos cel mai bogat om al planetei. Magnatul nu poate împărți echitabil averea cu fosta soție, deoarece în spatele afacerii Amazon sunt alți mulți acționari foarte înstătiți, care nu sunt de acord cu această tranzacție. Miliardarul nu agreează nici varianta de a o face acționară pe MacKenzie, tot din cauza acționarilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni