• PRO TV
  • Polițistul Marian Godină, despre animalul său de companie neobișnuit: „Mă bucură prezența lui Pablo”

Polițistul Marian Godină, despre animalul său de companie neobișnuit: „Mă bucură prezența lui Pablo”

Polițistul Marian Godină, despre animalul său de companie neobișnuit: „Mă bucură prezența lui Pablo”

Polițistul-scriitor Marian Godină și-a făcut soția fericită când a acceptat să-i cumpere animalul ei de companie preferat. Mulți n-au înțeles de ce au ales cei doi o asemenea vietate.

Georgiana și Marian Godină aveau deja un câine și două pisici, dar în februarie au decis să-și mărească familia de necuvântătoare. Cei doi și-au cumpărat o alpaca, un animal erbivor originar din America de Sud care se aseamănă cu lama.

Polițistul Marian Godină a explicat pe blogul său cum a ajuns să găsească o crescătorie de alpaca tocmai la Arad și cât de repede a luat decizia de a face o comandă.

„Până la urmă am ajuns să sun dealerul de alpaca, care mi-a confirmat că îmi poate vinde un pui. Pentru că urma să plecăm în Austria și alpaca domicilia la Arad, am gândit eu ca un om mare că la întoarcere trecem prin Arad, băgăm animalul în mașină și venim acasă cu tot cu capră, scâpând astfel de prețul transportului, destul de piperat de altfel. L-am sunat pe vânzător și i-am spus cum am stabilit să facem.

-Și băgați alpaca în mașină???

-Da. Nu merge?

-Nuuuu! Trebuie cu o remorcă ceva.

-No bine, așa facem atunci. O aduceți dumneavoastră cu remorca”, a scris Godină pe blog.

Polițistul a dezvăluit că a primit mii de comentarii de la oameni care îl întrebau de ce și-a luat o alpaca. Cei mai mulți au fost interesați să afle ce foloase are de la un astfel de animal, dacă poate fi crescut pentru lapte, carne sau lână.

De ce ți-ai luat alpaca, adică…ce îți dă? E bună carnea ei de mâncat? O tai de paște? Iei și o femelă ca să vinzi pui de alpaca apoi? Mănâncă mult? Merită?” 

FOTO: mariangodina.ro

„Răspunsul e unul simplu: am luat o alpaca pentru că și-a dorit-o mult Georgiana, iar dacă bucuria pe care i-a adus-o Georgianei poate fi considerată un beneficiu material, atunci cam ăsta ar fi. Ba recunosc că și pe mine mă bucură prezența lui Pablo”, a dezvăluit polițistul, care postează constant pe blog noutăți din viața soților Godină alături de năstrușnicul animal.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni