• PRO TV
  • Ce spune Jorge despre o nouă participare la FERMA. „Sincer, m-aș întoarce, dar...”

Ce spune Jorge despre o nouă participare la FERMA. „Sincer, m-aș întoarce, dar...”

Ce spune Jorge despre o nouă participare la FERMA. „Sincer, m-aș întoarce, dar...”

Jorge a părăsit emisiunea FERMA – Un nou început după ce a trecut de trei ori prin focurile duelului. Cântărețul a urmărit fiecare ediție a show-ului după ieșire și spune că s-ar întoarce acolo în numite condiții.

Jorge se confeseză într-un interviu exclusiv oferit PROTVPLUS.RO, unde a explicat ce a însemnat experiența din fermă și în ce condiții s-ar întoarce acolo. 

Sincer, m-aș întoarce, dar aș pune niște condiții. Măcar o dată pe săptămână să-mi sun familia, copiii, să vorbesc cu ei”, a mărturisit Jorge, care a recunoscut că pentru el a fost, totuși, minunat să nu aibă acces la social media și la telefon.

„A fost minunat, o splendoare. Eram așa de relaxat. În sfârșit, nu mai trebuie să postez nimic. Am scăpat de chestia asta”, a dezvăluit artistul.

Jorge a dezvăluit că experiența din FERMA i-a amintit de alte două evenimente importante din viața lui când a simțit că a fost departe de cei dragi lui. Artistul a pomenit de două „separări” care i-au marcat viața și din care și-a revenit cu greu.

„Am trecut peste două separări. Una e separarea de tatăl meu, când s-a dus pe lumea ailaltă. A fost un șoc pentru mine, aveam 23 de ani, și apoi separarea, între ghilimele, că nu a fost o separare, de fetița mea când am avut despărțirea de mama ei. Momentul respectiv a fost foarte greu, pentru că nu am fost aproape. Ne-am adaptat la noua viață, a fost destul de greu. Aveam de gând să mă las de muzică, nu mai știam ce să fac, pur și simplu am zis Doamne, dacă mai trebuie să fac ceva cu muzica, te rog, dă-mi un semn!”, a spus Jorge pentru PROTVPLUS.RO.

Află în video-ul de mai jos ce l-a inspirat pe Jorge să continue să facă muzică!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni