• PRO TV
  • American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție

American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție

American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție

Inițiat în 2017, American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție și prezintă o selecție de producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale.

American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție și prezintă o selecție de  producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale.

La festival au venit mai multe personalități din industria cinematografiei precum, Ethan Hawke, John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Sebastian Stan, cineastul Kent Jones –  curator și directorul Festivalului de Film de la New York. Regizorii Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017 (Moonlight) și Sean Baker (The Florida Project) considerat unul dintre cei mai promițători tineri realizatori americani, au fost în dialog cu publicul din București, live, via Skype. 

Biletele vor fi disponibile și poti fi achiziționate aici

Studenții UNATC și Hyperion au acces gratuit la toate proiecțiile, în baza carnetului de student și în limita locurilor disponibile.

ATENȚIE: Accesul este general (fără rând și loc atribuit)

ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS. Vă recomandăm să veniți cu 15 minute mai devreme pentru a evita orice situații neplăcute. Eventualele modificări din program vor fi anunțate aici.

Toate filmele au subtitrare în limba română.

Acest festival se va desfășura în locațiile Cinema PRO, Str. I. C. Brătianu 6 și Cinema Muzeul Țăranului, Str. Monetăriei 3. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni