• PRO TV
  • Regizorul celui de-al 25-le film din seria Bond și-a dat demisia după o ceartă pe scenariu

Regizorul celui de-al 25-le film din seria Bond și-a dat demisia după o ceartă pe scenariu

Regizorul celui de-al 25-le film din seria Bond și-a dat demisia după o ceartă pe scenariu

Danny Boyle, cooptat pentru a realiza regia celui de-al 25-lea film din seria Bond, și-a anunțat retragerea din proiect după o dispută cu producătorii.

Cineastul a dezvăluit că și-a dat demisia după ce producătorii peliculei nu au fost de acord cu scenariul, la care Boyle a lucrat împreună cu John Hodge. El a făcut aceste dezvăluiri în cadrul unui interviu acordat Empire Magazine, unde a recunoscut că regretă enorm despărțirea de echipa de producție. În ciuda acestei dezvăluiri, Danny Boyle nu a spus și care a fost motivul disputei.

Însă, surse din anturajul său, citate de Daily Star, au dezvăluit că Boyle și-a pierdut postul fiindcă voia să-l ucidă pe Bond în cel de-al 25-lea film, punând capăt poveștii de succes. Conform acestor surse, celebrul agent 007, interpretat de Daniel Craig, ar fi trebuit să moară în brațele lui Madeleine Swann, interpretată de Lea Seydoux. 

Scenă din Spectre

Dr. Madeleine Swann este un psiholog francez, fiica membrului misterioasei organizații Spectre, pe care ați văzut-o în filmul din 2015, Spectre. Ea se întoarce în pelicula din 2020.

Ideea uciderii lui Bond nu a fost agreată de producătorul Barbara Broccoli. Și Daniel Craig s-a alăturat corului de contestatari. Cei doi au susținut că publicul trebuie lăsat în „coadă de pește”, ca să intuiască singur ce s-ar fi putut întâmpla cu eroul lor.

Nume sonore în distribuție

Cel de-al 25-lea film din seria Bond îi aduce pe marile ecrane în 2020 pe Daniel Craig (James Bond) și pe Lea Seydoux (Madeleine Swann). Pe lângă ei, au fost confirmați actorii Ralph Fienes (M), Ben Whishaw (Q) și Naomie Harris (Eve Moneypenny). Zvonurile din piață îl dau pe Rami Malek ca făcând parte din distribuție, în rol de băiat rău. În urma plecării lui Danny Boyle, regia va fi semnată de Cary Fukunaga.

Sursa foto: James Bond 007

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni