• PRO TV
  • Rachel Weisz nu mai vrea să aibă copii cu Daniel Craig: Sunt sigură că nu va mai fi niciunul

Rachel Weisz nu mai vrea să aibă copii cu Daniel Craig: Sunt sigură că nu va mai fi niciunul

Rachel Weisz nu mai vrea să aibă copii cu Daniel Craig: Sunt sigură că nu va mai fi niciunul

Soția agentului 007 a luat o decizie categorică în privința lărgirii familiei. Rachel Weisz a mărturisit că s-a oprit din făcut copii.

Actrița britanică este mama a doi copii, un băiat de 12 ani dintr-o căsnicie anterioară, și o fetiță de trei luni, din relația cu Daniel Craig. Rachel Weisz mărturisește că nu mai vrea să-i facă niciun copil actorului din seria Bond, din cauza vârstei înaintate. La 48 de ani, actrița crede că a depășit momentul la care se mai poate gândi la un al treilea urmaș.

Știu cu siguranță că nu va mai fi unul. Când a venit pe lume fiul meu credeam că voi avea încă doi sau trei”, s-a destăinuit actrița celor de la The Mirror. Rachel consideră că a fost un miracol să nască la 48 de ani și că va prețui toată viața ziua în care a adus-o pe lume pe micuța Ella.

Cei doi actori locuiesc când la Londra, când la New York, iar de Crăciun vor fi împreună undeva la țară, spune Rachel. „Mergem la țară, dar încă nu am plănuit un meniu și nu știu ce vom găti. Vom avea un pom de Crăciun mai vechi. Fiul meu sărbătorește și Hanuka și Crăciunul și va aprinde candele în fiecare zi cu tatăl lui, așa că va fi ceva amestecat”, mai spune Rachel.

Rachel, împreună cu fostul soț, Darren Aronofsky, și fiul lor Henry în anul 2011

Actrița a fost căsătorită în perioada 2001-2010 cu scenaristul Darren Aronofsky. Fiul lor, Henry, s-a născut la 31 mai 2006. Actrița a divorțat de Darren în 2010, dar a rămas în relații bune cu acesta. Rachel Weisz a început să se întâlnească cu Daniel Craig în decembrie 2010. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2011, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc la New York. La petrecere a asistat și fiica lui Daniel Craig, copil pe care l-a făcut cu fosta sa soție, actrița Fiona Loudon

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni