• PRO TV
  • Cine e Paula Deana Susu, finalista de la Cântă acum cu mine. Acum 7 ani era să renunțe la muzică

Cine e Paula Deana Susu, finalista de la Cântă acum cu mine. Acum 7 ani era să renunțe la muzică

Cine e Paula Deana Susu, finalista de la Cântă acum cu mine. Acum 7 ani era să renunțe la muzică

Încă nu a împlinit 25 de ani, dar a trecut deja prin îndoieli mari în ceea ce privește talentul ei muzical. Prestația de la Cântă acum cu mine i-a demonstrat că nu avea motive să se îndoiască de darul ei.

Paula Deana Susu este cea de-a cincea finalistă de la Cântă acum cu mine, grație evoluției pline de energie de pe scena show-ului de la PRO TV. Tânăra, originară din Brașov, a reușit să-i facă pe cei 94 de specialiști în muzică să se ridice de pe scaunele lor și să preia din energia ei incredibilă.

„Mi-au dat lacrimile încă de la primul refrem și de aia nu m-am ridicat imediat. Ești fenomenală, mă duc mâine să iau bilete la concertul tău, ești incredibilă”, i-a spus Alin Dincă (Coiotu), liderul formației Troper.



Paula Deana Rusu nu a fost întotdeauna la fel de încrezătoare în puterile ei. Acum aproape 7 ani a fost pe punctul de a renunța la muzică, reproșându-i-se că nu are prezență scenică. Însă, atunci n-a dat proba talentului ei în fața unui juriu atât de pregătit și de diferit. 

Pe atunci făcea parte din trupa Friday Fever, o formație care avea compoziții proprii. Paula nu s-a încadrat în peisaj, fiind nevoită să se despartă de colegii de trupă. 

Era în ultimul an de liceu și se pregătea pentru Bacalaureat. Această experiență neplăcută a afectat-o foarte mult și a devenit depresivă. Curând și corpul ei avea să reacționeze, Paula fiind afectată de o boală tiroidiană.

„Muzica a fost terapie pentru mine. De când mă cunosc pe lumea asta, nu jucăriile sau dulciurile m-au făcut fericită, ci muzica, de la TV, din desene animate sau reclame. Când eram în școala generală îmi cântam în timpul testelor pentru că așa mă puteam concentra cel mai bine. După 2012, când au renunțat la mine, și eu aș fi renunțat la muzică, dar mă iubesc prea mult ca să mă fac singură nefericită”, ne-a dezvăluit Paula. 

În prezent, Paula Deana Susu este în anul I la Master, la Facultatea de Muzică a Universității Transilvania din Brașov. Locuiește în București și studiază Inginerie audio la Institutul SAE (School of Audio Engineering) din Capitală. 

Paula s-a înscris și la Vocea României, dar nu a reușit să treacă în faza audițiilor pe nevăzute. Tânăra din Brașov spune că în toți acești ani de căutări a învățat câteva lucruri despre propria persoană, dar și despre barierele pe care oamenii și le pun singuri în calea succesului. Ea are un sfat pentru toți cei care, la un moment dat, s-au îndoit de puterile lor.

„Pentru cei care vor să renunțe la visurile lor, am un singur cuvânt: NU! Poate să spună lumea ce vrea, visul tău este mai important decât părerile, majoritar neavizate. Am învățat recent un lucru: Nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce poți și ce nu poți! Nimeni nu știe cât munceșți, cât speri și cât poți tu, de fapt. Mișcă-te și îndeplinește-ti visul!”, ne-a spus Paula.

Iată prestația ei de duminică seară!



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni