• PRO TV
  • Uite ce frumusețe a pierdut Florin Pastramă! Fosta logodnică arată fenomenal

Uite ce frumusețe a pierdut Florin Pastramă! Fosta logodnică arată fenomenal

Uite ce frumusețe a pierdut Florin Pastramă! Fosta logodnică arată fenomenal

Când te lovește în moalele capului, dragostea nu te iartă. Se ține scai de tine, mai ceva ca o boală. Florin Pastramă e „bolnav” după Brigitte Năstase, deși fosta lui logodnică nu era o femeie de lăsat.

Florin Pastramă era logodit cu Raluca Podea, iar cei doi urmau să se căsătorească în această primăvară. Fosta manechină are mare ghinion în dragoste, ea trecând prin experiențe similare și în trecut. S-a despărțit de soțul ei, un medic dermatolog, din cauza infidelității lui, și și-a crescut singură fiul.

În 2013 părea fericită la brațul altui bărbat, dar relația lor s-a destrămat din același motiv: bărbații nu se lipesc de ea și pace. Și atunci credea că el e alesul, dar nu au ajuns la altar. Apoi, a dat peste Florin Pastramă, cu care s-a logodit anul trecut. În acest an urmau să facă nunta, dar omul ei s-a îndrăgostit nebunește de Brigitte Năstase, la FERMA – Un nou început.

Din câte se pare, formele ei apetisante acționează ca un magnet pentru bărbați, dar, pe parcursul relației, polii se inversează mereu.

„Locuiam împreună acasă la el, ne comportam ca o familie. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Am trăit alături de el cea mai grea perioadă pe care a avut-o din punct de vedere financiar. La început, am stat cu el din milă”, a spus Raluca Podea în emisiunea La Măruță.

Acum, Florin Pastramă nu i-a arătat aceeași milă și i-a întors spatele pentru o femeie cu mai multă experiență de viață.

Vezi în GALERIA FOTO la ce a dat cu piciorul Florin Patramă!

Sursă foto: Raluca Podea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni