• PRO TV
  • Selly, vloggerul momentului în România. Ce a răspuns la întrebarea Cât de bogat vrei să fii?

Selly, vloggerul momentului în România. Ce a răspuns la întrebarea Cât de bogat vrei să fii?

Selly, vloggerul momentului în România. Ce a răspuns la întrebarea Cât de bogat vrei să fii?

Are doar 18 ani, dar a găsit rețea fericirii și a traiului lipsit de griji. Selly, vloggerul momentului în România, a dezvăluit într-un interviu spumos care e relația sa cu banii.

Selly a devenit un brand curtat de mari companii din țară în campanii publicitare. Faima din mediul online i-a asigurat un trai mai mult decât decent, însă vloggerul vede banii ca mijloc, nu ca scop în viață.

„Pentru mine, banii nu sunt un scop, sunt un mijloc ca să fac lucruri. Deci, eu când mă uit pe un grafic și măsor niște numere, sunt abonați și views”, mărturisește Selly într-un interviu pentru stirileprotv.ro

A ajuns să fie urmărit de 2 milioane de abonați pe YouTube, are o gașcă de prieteni foarte buni, 5GANG, cu două show-uri la Arenele Romane. 

Selly spune că a stat foarte mult în fața calculatorului când era mic, dar de multe ori i se părea că internetul e mult mai interesant și mai complex decât lumea din jur. Nu consideră, însă, că statul în fața calculatorului este un lucru bun, în sine. Povestea lui completă – AICI.

Vloggerul spune că nu a dezvălui nimănui câți bani câștigă, însă are o idee despre cât de bogat vrea să fie

Cât de bogat se poate. Dar nu fac lucruri cu scopul expres de a face bani, să am bani și atât. Îmi place ceea ce fac și consider că banii pe care îi câștig trebuie reinvestiți, o parte din ei trebuie păstrați, trebuie cheltuiți cu cap. Sunt un băiat normal care câștigă niște bani din ceea ce face”, mai spune Selly.

Cea care l-a introdus în tainele platformei YouTube a fost profesoara de Limba engleză, cu care și făcea meditații. Acest lucru se întâmpla prin 2008-2009. Odată ce a început să înțeleagă și limba engleză, internetul și YouTube-ul i s-au părut și mai fascinante. Apoi a descoperit programul Video Mowie Maker și de atunci a început să-i bată la cap pe ai lui să-i cumpere o cameră video.

După jumătate de an de rugăminți fierbinți a primit cameră, o Toshiba „obosită”, dar acela a fost începutul. Din momentul în care a primit camera, a început să filmeze aproape non-stop. Era vlogger, fără să știe ce înseamnă vlogging, fără să se fi inventat măcar termenul.

Citiți interviul complet pe stirileprotv.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni