• PRO TV
  • Faceți loc, vin băieții răi! Martin Lawrence și Will Smith, surprinși la filmări pe străzile din Miami

Faceți loc, vin băieții răi! Martin Lawrence și Will Smith, surprinși la filmări pe străzile din Miami

Faceți loc, vin băieții răi! Martin Lawrence și Will Smith, surprinși la filmări pe străzile din Miami

Starurile din Bad Boys 3 s-au mutat cu filmările pe străzile din Miami. Pelicula, cea de-a treia din seria Bad Boys, va fi lansată în ianuarie 2020.

Martin Lawrence și Will Smith au ocupat străzile din Miami, Florida, pentru a doua parte a filmărilor la cel mai nou film al lor. Bad Boys for Life este partea a treia a seriei de succes Bad Boys, care se anunță și mai explozivă decât cele de până acum.

Băieții răi ai Hollywood-ului au executat o serie de cascadorii pe străzile din Miami, condimentate cu împușcături în plină zi și urmăriri cum deja ne-au obișnuit în părțile anterioare ale seriei. 

De data aceasta, Marcus Burnett (Lawrence) și Mike Lowerey (Smith) sunt pe urmele unui temut cartel de droguri, care i-a determinat să revină în prima linie a luptei împotriva narcoticelor.

Filmările la acest nou film au început în Atlanta, în ianuarie 2019. Cei doi actori spuneau atunci că sunt într-o formă de zile mari și abia așteaptă ca imaginile înregistrate să ajungă la montaj.

Vezi mai jos GALERIA FOTO cu primele imagini oficiale de la filmările din Miami!

Din distribuția filmului mai fac parte Vanessa Hudgens (Spring Breakers), Alexander Ludwig (seria Vikingii) și Happy Anderson (Bird Box). Filmul are un buget considerabil mai mare decât celelalte două părți, mai ales că producătorii au fost nevoiți să le plătească un salariu uriaș celor doi actori-vedetă.

Dacă e să facem o a treia parte din Bad Boys, după 15 ani, ar trebui să fie la un nivel superior”, declara la începutul acestui an Sandford Panitch, președintele Columbia Pictures.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni