• PRO TV
  • Un nou război pornește în Ferma – Un nou început! Paula Pavel o atacă dur pe Brigitte!

Un nou război pornește în Ferma – Un nou început! Paula Pavel o atacă dur pe Brigitte!

Un nou război pornește în Ferma – Un nou început! Paula Pavel o atacă dur pe Brigitte!

Nici nu a intrat bine în fermă, că Paula Pavel îi declară război lui Brigitte. A intrat cu gândul să-și răzbune sora și reușeste să îi întoarcă pe toti ceilalți concurenți împotriva lui Brigitte, iar singurul care i-a rămas aproape este Pastramă. „Iuda” sau „trădătoare”, acestea au fost cuvintele adresate de Moroșanu și Silviu Țolu la adresa lui Brigitte după ce aceasta a ales să-i trădeze în momentul votului pentru fermierul șef. 

În ediția din această seară, telespectatorii vor vedea de ce o acuză Paula Pavel pe Brigitte, dar și cum se vor regândi strategiile pentru viitorul lor în Ferma – Un nou început! Situația devine atât de tensionată în fermă, încât, în premieră în acest sezon, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan vor elimina pe loc pe unul dintre concurenți!

Săptămâna acesta, marți, miercuri și joi de la 21:30, poveștile, intrigiile și sarcinile concurenților continuă la PRO TV.

Edițiile Ferma – Un nou început de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni