• PRO TV
  • Interviu exclusiv cu Paula, sora Claudiei Pavel. Ce spune despre cele întâmplate în Ferma. Un nou inceput

Interviu exclusiv cu Paula, sora Claudiei Pavel. Ce spune despre cele întâmplate în Ferma. Un nou inceput

Interviu exclusiv cu Paula, sora Claudiei Pavel. Ce spune despre cele întâmplate în Ferma. Un nou inceput

Paula Pavel, sora Claudiei Cream, a intrat săptămâna aceasta în FERMA și a fost eliminată după o zi. Paula ne-a oferit un interviu exclusiv în care a explicat ce s-a întâmplat acolo. 

Ai stat doar o ediție la Ferma– Un nou început!. Ce s-a întâmplat de fapt? De ce ai ieșit așa de repede de acolo? Ce reguli ai încălcat?

Intenția mea nu a fost nici de a rămâne prea mult și nici de a câștiga vreun premiu. Sunt o femeie mai mult decât normală, care nu își dorește să fie la TV. A fi în fața camerei e aproape un chin pentru mine, dar de multe ori, ca și de dată asta, sunt nevoită să mă pun în situații de genul asta pentru a încerca să fac dreptate familiei mele, atât cât reușesc. Pentru mine, cei mai importanți oameni din viața mea sunt în familie, pentru ei încalc orice regulă și orice barieră, dacă e nevoie. Toate discuțiile pe care le-am avut acolo, cu o parte din ei, au fost făcute conștient, pentru că am știut că ei aveau nevoie cu disperare să știe ce le-am spus, eu consider că am reacționat că orice ființă empatică, normală și am făcut ce trebuia din punctul meu de vedere. Nu mă interesează și nu am ținut cont de “reguli” toată viața mea, de ce aș face-o acum la vârsta asta și pentru ce și pentru cine?

Claudia nu s-a înțeles deloc cu Brigitte Năstase în FERMA! Cum a fost primul tău contact cu ea?

Nu se poate înțelege nimeni cu această individă. Sunt de acord cu tot ce a avut Claudia de spus despre ea, îi susțin fiecare silabă pe care i-a adresat-o vreodată. Nu a fost niciun impact, i-am spus tot ce am avut de spus, frumos și elegant.

De ce i-ai zis la un moment dat să închidă lavalieră?

Dacă e să discutăm despre reguli, nu eu am obligat-o să își închidă lavaliera, deci și ea a încălcat această regulă împreună cu mine. Probabil că și-a mai închis lavaliera și  când s-a dus la baie cu Pastramă... dar dacă vrei să ai doar o simplă discuție nu e permis.

Ai acuzat-o pe Brigitte Năstase că ar fi otrăvit-o pe Claudia! Susții în continuare acest lucru?

Da, Claudiei i s-au pus picături de ochi în mâncare sau băutură... doctorul poate confirma cât de rău i-a fost pe toată perioada cât a stat acolo și în special înainte de dueluri... Nu pot să spun cine a făcut-o, pentru că nu există nicio dovadă, dar cu siguranță s-a întâmplat, din păcate.

A dat-o Claudia în judecată, până la urmă, pe Brigitte?

Nu și nici nu intenționează să o facă. Sora mea nu trăiește în trecut, este foarte fericită și extrem de ocupată și nu are de ce să își piardă timpul cu lucruri neimportante.

Cu ce sentimente ai rămas după ieșirea din fermă? Ce ți-ai fi dorit?

La fel ca și sora mea, sunt un om pozitiv, iau mereu partea bună a fiecărei experiențe și mă bucur că am spus lucrurilor pe nume, așa cum eu și Claudia o facem mereu. Cred foarte mult în destin, cred că nimic nu este întâmplător, de aceea am și intrat în fermă, am spus ceea ce am avut de spus și am plecat. A fost perfect!

Cum ai găsit ferma?

Am găsit-o într-o stare deplorabilă, era foarte murdar, mai ales la baie. M-am apucat de curățat în secunda doi pentru că nu puteam trăi într o asemenea mizerie. Primul lucru care mi l-au zis când m-am apucat de treabă a fost că nu are rost, pentru că se face la loc. Lenjeriile nu fuseseră spălate niciodată și nici nu intenționau, iar vasele le spălau în cada în care se spălau și ei. Cu mâncarea nu stăteau deloc bine.

Cum ai ajuns în fermă? Tu ți-ai dorit?

Sincer, nu. Cine și-ar dori să ajungă acolo? Eu sunt de la mare, îți imaginezi cât de cumplit a fost pentru Claudia și, cum am spus la început, urăsc să stau în față camerelor și nu sunt nici vreo diva doritoare de expunere. Nici nu mi-am imaginat că o să ajung vreodată în creierul munților doar pentru asta, dar m-am gândit că e o ocazie bună să spun lucrurilor pe nume și să clarific mai multe situații neplăcute.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni