• PRO TV
  • Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți: „Dacă nu vă place la teatru, vă rog nu mai veniți”

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți: „Dacă nu vă place la teatru, vă rog nu mai veniți”

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți: „Dacă nu vă place la teatru, vă rog nu mai veniți”

Mirela Oprișor, care joacă rolul Aspirina în serialul Las Fierbinți, a trasmis un mesaj amar tuturor spectatorilor care vin la teatru cu alt scop decât cel de a vedea piesa.

Actrița din Las Fierbinți a reacționat pe Facebook în chip categoric după ce a constatat că adesea oamenii vin la teatru doar pentru că „dă bine”. Mirela Oprișor le-a cerut spectatorilor să respecte actorii și să urmăreacă piesele de teatru, dacă tot au plătit bilet.

„Nu suntem tot timpul cei mai buni actori. Unele roluri ies, altele nu. Avem seri mai bune, seri mai proaste. Muncești mult pentru un rol, în ziua spectacolului nu e o zi obișnuită”, își începe actrița confesiunea pe Facebook. 

Mirela Oprișor dezvăluie că deseori actorii au dificultăți în a-și duce rolul la bun sfârșit din cauza spectatorilor care butonează telefonul sau au cu totul și cu totul alte preocupări decât să urmărească piesa din fața lor.

„Vii la teatru și încerci să dăruiești omului din sală tot ce ai tu mai bun, ce ai învățat. O emoție, o stare, un gând. Să plece mulțumit acasă. Dar atunci când ai în primul rând un domn care stă o oră și jumătate pe Facebook sau o duduie care mănâncă chipsuri, sau alții care au impresia că sunt în sufragerie la ei și comentează... nu prea mai ai cum să transmiți aceste lucruri. Știu că sunt probleme mai mari în țara asta, dar dacă nu încercăm să devenim mai buni, să devenim politicoși, să ne educăm cât de cât... nu știu ce se va întâmpla. Dacă nu vă place să veniți la teatru, nu veniți! Dacă vă forțează soția să veniți, și nu vreți, vă rog din suflet nu mai veniți. Vă mulțumesc”, își încheie actrița expunerea de pe Facebook

Citește și: Cum reacționează Florin Piersic când unui spectator îi sună telefonul la teatru
Mirela Oprișor filmează în continuare pentru sezonul 15 al serialului, însă în paralel joacă și în numeroase piese de teatru. În aprilie, Mirela Oprișor poate fi văzută în spectacole precum All Inclusive (Teatrul Național), Un tramvai numit dorință (Teatrul Metropolis), Și negru și alb și gri (Teatrul Metropolis).

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni