• PRO TV
  • Așa arată o actriță bine, la 53 de ani. Liz Hurley face furori în costum de baie

Așa arată o actriță bine, la 53 de ani. Liz Hurley face furori în costum de baie

Așa arată o actriță bine, la 53 de ani. Liz Hurley face furori în costum de baie

Peste două luni face 54 de ani, dar nu-i arată cu nicio părticică a corpului ei. Actrița britanică Elizabeth Hurley își expune formele de invidiat pe rețelele sociale.

Liz Hurley se află într-o vacanță „fierbinte” în India, de unde „transmite” cu acuratețea unui reporter de televiziune tot ce e nou în viața ei. Păi, aproape nimic nu e nou, tot singură și fără obligații e, și mulți se întreabă care-i baiul?

Actrița e în vacanță în India, unde a făcut baie într-o piscină minusculă. Și ne-a arătat tuturor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Actrița, care a avut și o carieră impresionantă în modeling, a divorțat în 2011 de soțul ei, antreprenorul indian Arun Nayar. Cei doi au fost căsătoriți doar trei ani, după ce și-au dat seama că nu sunt compatibili.

Nu au avut copii, însă Liz Hurley are un băiat în vârstă de 17 ani dintr-o relație întâmplătoare cu omul de afaceri Steve Bing. Acesta a negat paternitatea, însă un test ADN a dezvăluit că el este tatăl copilului.

Liz Hurley este singură din decembrie 2013, când s-a despărțit de fostul jucător de cricket Shane Warne. Actrița și jucătorul australian se logodiseră, dar au rupt cununia după mai puțin de doi ani de relație.

Actrița s-a obișnuit să trăiască singură și își condimentează viața cu vacanțe exotice, unde se lasă fotografiată în cele mai incendiare ipostaze.

Liz Hurley arată incredibil la 53 de ani. Vezi mai jos GALERIA FOTO! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni