• PRO TV
  • Dieta bizară a șefului Twitter. Motivul pentru care miliardarul ține post negru în weekend

Dieta bizară a șefului Twitter. Motivul pentru care miliardarul ține post negru în weekend

Dieta bizară a șefului Twitter. Motivul pentru care miliardarul ține post negru în weekend

Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, a dezvăluit că ține stresul sub control respectând mai multe reguli stricte privind modul de viață. 

Miliardarul de 42 de ani mănâncă o singură dată pe zi, la cină, iar în weekend nu mai mănâncă nimic, ține post negru.
 

Citește și: O idee a lui Elon Musk îi înspăimântă pe muritorii de rând. Ce planuri are cel mai excentric om de afaceri din lume

Acesta a renunțat la dușurile cu apă caldă în favoarea băilor cu gheață și merge pe jos la serviciu, totul pentru a se asigura că mintea sa nu cedează în fața stresului.

Jack Dorsey, a cărui avere se ridică la 5,3 miliarde de dolari, susține că rutina îi dă impresia că zilele durează mai mult și, mai mult, îl ajută să se deconecteze și să doarmă bine noaptea.

”În timpul zilei, sunt prea concentrat”, a explicat Dorsey faptul că nu mănâncă decât o dată pe zi, între 6.30 și 9 seara. De obicei, preferă peștele, puiul sau friptura de vită cu salată sau legume, iar la desert - fructe de pădure sau ciocolată neagră. Din când în când, își permite să bea un pahar de vin.

În weekend, acesta nu mai mănâncă nimic, ține post negru, urmând să-și înceapă săptămâna cu o supă de oase. ”Vinerea nu mai iau cina. Sâmbătă nu mănânc nimic. Abia duminică seară mănânc ceva. Prima oară când am făcut asta, am simțit că halucinez. Este o stare foarte ciudată”, a dezvăluit Dorsey. 

Aceasta a adăugat că singurele suplimente pe care le ia sunt ”multivitamine și multă vitamina C”. Acesta merge pe jos în fiecare zi între casă și serviciu, câte o oră și 15 minute. ”Este revigorant. Mă simt în viață!”.

Dorsey a fost vegan pentru doi ani, dar apoi a trecut pe dieta paleo, după ce mama lui i-a atras atenția că devine prea portocaliu de la prea mult betacaroten.

Dorsey preferă băile cu gheață. ”În special dimineața, să treci direct din patul călduț în cada cu apă rece ca gheața... pur și simplu îmi deschide mintea, mă face să cred că sunt capabil de aproape orice”.

Miliardarul de la Twitter a mai spus că, adesea, își petrece diminețile, între 4.30 și 9.00, meditând.  Dorsey, care este singur, spune că își dorește o familie la un moment dat. 

Vezi și: Vinerea Mare, zi de post negru

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni