• PRO TV
  • Ionut Dolanescu: "Mi-as fi dorit ca fratele meu Dragos sa fie cu mine la lansarea biografiei tatalui meu"

Ionut Dolanescu: "Mi-as fi dorit ca fratele meu Dragos sa fie cu mine la lansarea biografiei tatalui meu"

Ionut Dolanescu: "Mi-as fi dorit ca fratele meu Dragos sa fie cu mine la lansarea biografiei  tatalui meu"

Zeci de oameni s-au strans astazi la Muzeul Satului pentru a-l asculta pe Ionut Dolanescu si pentru a primi un autograf pe cartea biografica \"Ion Dolanescu - o viata de cantec\"! Insotit de Doinita si de baiatul lui, Vladut, Ionut a facut o declaratie care a uimit pe toata lumea: si-ar fi dorit ca fratele sau, Dragos, sa-i fie alaturi!

"Imi pare rau ca nu a fost si Dragos aici, chiar speram sa vorbeasca cateva cuvinte despre tata, a promis ca o sa vina, n-a venit”,  a spus Ionut. Afirmatia e cu atat mai surprinzatoare cu cat acum cateva zile artistul zicea ca nu mai are niciun frate si ca Dragos nu mai exista pentru el.

O alta declaratie mai mult decat interesanta face referire, nici mai mult, nici mai putin deca lat…viitorul sau loc de veci: “Este un mormant de familie in care sper eu, cat mai tarziu ca sa mai am timp sa ma bucur de familia mea minunata si de copii mei, sa ma bag si eu acolo langa tata. Iar Dragos daca vrea sa se inmormanteze in Romania, nu trebuie sa se inmormanteze la Ghencea sau acolo unde spune el ca i-am dat o sesime, si unde n-are loc niciun chinez in picioare, pentru ca repet, locurile de veci sunt standard si e o absurditate, poate si el sa vina si sa se inmormanteze cu noi.”

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni