• PRO TV
  • Duel decisiv pentru a ramâne în Ferma – Un nou început! În această seară Brigitte va alege cu cine se va duela 

Duel decisiv pentru a ramâne în Ferma – Un nou început! În această seară Brigitte va alege cu cine se va duela 

Duel decisiv pentru a ramâne în Ferma – Un nou început! În această seară Brigitte va alege cu cine se va duela 

Întrebarea pe care și-o pune toată lumea din fermă este: pe cine va lua Brigitte în această seară la duel? Din cauza acestui duel, Brigitte a reușit să provoace un scandal de proporții în fermă, astfel că ambele tabere, atât vechii fermieri cât și bandiții s-au acuzat între ei de trădare.

De un singur lucru este sigură Brigitte în acest moment: de iubirea pentru Florin Pastramă. Iubire care, crede ea, ii va da forța necesară să rămană în continuare alături el, indiferent cu cine se va lupta în arenă. Rămâne de văzut, într-o nouă ediție Ferma- Un nou început, dacă iubirea dă aripi.  

 

Ce face acest duel și mai atractiv? Cei doi antrenori aleși de dueliste. Moroșanu și Zmărăndescu au și ei meciul lor: vor fi pentru prima dată rivali în arenă. Orgoliul, mândria, dar și spiritul lor învingători va face ca duelul să fie și mai intens trăit. Oare care dintre cei doi luptători își va trece în dreptul său prima victorie din fermă? 

Ferma – Un nou început!, lider de audiență cu ediția de miercuri seară!

Ediția Ferma – un nou început! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 7.9 puncte de rating și 20.8% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund care a obținut 6.1 puncte de rating și 16.1% share. 

În seara aceasta de la 21:30,  telespectatorii vor afla cine va părăsi ferma, dar și cum vor decurge strategiile celor două tabere în continuare. Vor reuși să treacă peste certuri sau din contră, trădările, reproșurile și minciunile vor dăinui de acum încolo? O altă luptă între cele două tabere se va da și pentru Zmărăndescu. Cine și-l va asigura ca și coechipier? 

Fiecare ediție Ferma – Un nou inceput! este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni