• PRO TV
  • Cât te costă o cină și un selfie cu Mel Gibson. Actorul și-a scandalizat fanii

Cât te costă o cină și un selfie cu Mel Gibson. Actorul și-a scandalizat fanii

Cât te costă o cină și un selfie cu Mel Gibson. Actorul și-a scandalizat fanii

Când te invită Mel Gibson în oraș, vino cu mulți bani la tine! Actorul american va fi gazda unor seri memorabile, dedicate fanilor săi, în toamna acestui an.

Actorul american plănuiește o serie de întâlniri cu fanii săi, în care e dispus să dezvăluie lucruri mai puțin știute din cariera sa de la Hollywood. În luna noiembrie a acestui an, starul din Braveheart va oferi ocazia unor admiratori să ia cina cu el în restaurante din Londra, Leeds și Glasgow.

În exclusivitate mondială, Mel Gibson (63 de ani) îi invită pe cei care îi apreciază filmele să-și rezerve un loc într-una din serile de neuitat. Cei care vor o cină privată în compania sa trebuie să plătească între 126,5 și 772 de euro de persoană. Detalii AICI.

În schimbul acestiui tarif, fanii săi vor fi răsfățați cu trei feluri de mâncare, muzică de orchestră, participarea la o licitație de bunuri personale, dar și o colecție de video-uri și fotografii realizate în timpul unor interviuri.

Citește și: Ce mai face fosta soție a lui Mel Gibson, cu care actorul are șapte copii

Mai mult, cei care vor rezerva un loc la cină vor avea ocazia de a afla detalii picante din viața sa de actor și de a participa la o tombolă cu premii.

Fanii săi s-au declarat scandalizați de costul unei cine cu Mel Gibson, scrie publicația Radar Online. Starul din Braveheart și Lethal Weapon are o avere care se ridică la 300 de milioane de dolari.

Anul acesta, Mel Gibson va sărbători 24 de ani de la lansarea celebrului film Braveheart. Pelicula, care a ajuns în cinematografe la 18 mai 1995, a fost distinsă cu cinci premii Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film.

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni