• PRO TV
  • S-a aflat cum se termină ”Avengers: Endgame”! Reacția regizorilor este surprinzătoare

S-a aflat cum se termină ”Avengers: Endgame”! Reacția regizorilor este surprinzătoare

S-a aflat cum se termină ”Avengers: Endgame”! Reacția regizorilor este surprinzătoare

”Avengers: Endgame” va avea premiera pe 26 aprilie și este de așteptat să spargă toate recordurile cât privește încasările la box-office.

Cu 10 zile înainte de marea premieră, regizorii filmului, Anthony și Joe Russo, au scris o scrisoare fanilor din toată lumea, rugându-i să nu le dezvăluie sfârșitul peliculei celor care nu au vizionat-o încă.

Citește și: Reacția lui Chris Evans după ce a văzut “Avengers Endgame”. Fanii sunt șocați: ”Ce se va întâmpla?”

Scrisoarea vine în contexul în care s-a aflat care este finalul ”Avengers: Endgame”, conform LA Times.

Publicația menționată mai sus consemnează că cineva care se afla la o vizionare a filmat mai multe scene pe ascuns, de pe marele ecran.

Frații Russo, regizorii ”Avengers: Endgame”, au adresat scrisoarea ”Celor mai tari fani din lume”: ”Asta este. Ăsta este sfârșitul. Sfârșitul unui mozaic narativ fără precedent care a însemnat 11 ani și 11 francize. 

”Pentru toți cei care au fost alături de noi, în această călătorie, încă de la început, împărtășind bunele și relele cu familia, prietenii, colegii de școală sau colegii de muncă”, au scris ei.

”Care au investit atât de mult în fiecare personaj și poveste. Au râs. Au aplaudat. Au vărsat lacrimi. Au împărtășit gândurile și emoțiile în dialoguri spiritual, teorii, fan art și fan fiction”.

Scrisoarea continuă: ”Aflați că noi doi, alături de toți cei implicați în Endgame, am muncit fără odihnă în ultimii trei ani cu singura intenție de a vă oferi o concluzie surprinzătoare și emoționantă la saga Infinity.

Pentru că atât de mulți dintre voi ați investit timp, ați pus suflet în aceste povești, vă cerem încă o dată ajutorul. În săptămânile următoare, când veți viziona Endgame, vă rugăm să nu stricați surpriza pentru ceilalți, la fel cum nici vouă nu v-ar conveni să vi se spună ce se întâmplă”.

Aceștia au adăugat: ”Amintiți-vă, Thanos vă cere să păstrați tăcerea”, referindu-se la personajul interpretat de Josh Brolin. 

”Ca întotdeauna, mult noroc și vizionare plăcută... Frații Russo”. Aceștia au adăugat hashtag-ul ”#DontSpoilTheEndgame”.

”Avengers: Endgame” va avea premieră pe 26 aprilie, chiar înainte de Paște. 

Imagini de la avenpremieră, cu actorii principali, în GALERIA FOTO de mai jos

Foto: Getty
 

Vezi și: Detalii din culisele filmului Captain Marvel

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni