Reacția lui Chris Evans după ce a văzut “Avengers Endgame”. Fanii sunt șocați: ”Ce se va întâmpla?”

Reacția lui Chris Evans după ce a văzut  Avengers Endgame . Fanii sunt șocați:  Ce se va întâmpla?
Data: 29 Martie 2019
Fanii din întreaga lume așteaptă lansarea peliculei ”Avengers: Endgame”, despre care se spune că va bate toate recordurile la încasări.

Luna viitoare, ”Avengers: Endgame” va intra în cinematografe, reluând povestea din ”Avengers: Infinity War”, unde Thanos a decis să decimeze jumătate din Univers cu o pocnitură de degete.

Citește și: Noul iubit al lui Lady Gaga, un actor din seria ”Avengers”

Acum, toată lumea se întreabă cum își vor salva prietenii Răzbunătorii supraviețuitori dar, în mod evident, acesta este cel mai bine păzit secret Marvel în acest moment.

Cu toate acestea, Chris Evans a vorbit despre rolul său, Captain America, și despre pelicula care urmează să se lanseze, într-un interviu recent pentru Hollywood Reporter.

”Este bun filmul. Chiar este un film foarte bun”, a spus Chris, mărturisind că el a vizionat deja prima oră din peliculă. ”Mi-au dat lacrimile de trei ori”.

Reacțiile în urma interviului nu s-au lăsat așteptate, fanii luând cu asalt rețelele de socializare.

”Am citit că Chris Evans a plâns de trei ori urmărind prima oră din Endgame. DE TREI ORI! Oameni buni, ce se va întâmpla?”

”Dacă Chris Evans a plâns, iar el a citit deja scenariul și a și jucat și scenele respective, cum o să reacționăm noi când o să vedem #AvengersEngame”, s-a întrebat alt fan. 

Foto: Facebook

Vezi și: Detalii din culisele filmului Captain Marvel

FULLSCREEN
Reacția lui Chris Evans după ce a văzut “Avengers Endgame”. Fanii sunt șocați: ”Ce se va întâmpla?”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO