Noul iubit al lui Lady Gaga, un actor din seria ”Avengers”

Noul iubit al lui Lady Gaga, un actor din seria  Avengers
Citeste mai mult despre: Lady Gaga, Avengers, Jeremy Renner,
Data: 25 Martie 2019
Lady Gaga a rupt, acum câteva săptămâni, logodna de Christian Carino.

Oficial, Lady Gaga este singură, însă conform Us Weekly aceasta ar fi început o nouă poveste de dragoste alături de actorul din ”Avengers” Jeremy Renner.

Citește și: Lady Gaga, de nerecunoscut în fotografiile din școala generală. Imaginile, virale pe Twitter

Un apropiat al artistei a declarat pentru publicația menționată mai sus că Lady Gaga a fost văzută de multe ori în compania lui Renner, deși ”la acest moment, lucrurile nu sunt chiar romantice”.

Cu toate acestea, Lady Gaga își petrece ”mult timp” cu Jeremy Renner și fiica acestuia de 6 ani, Ava. 

Zvonurile despre noua idilă vin la doar câteva săptămâni după ce Lady Gaga a rupt logodna cu iubitul ei, alături de care a stat doi ani, Christian Carino. O sursă a declarat pentru People, la acel moment, că despărțirea nu a fost dramatică. ”Pur și simplu, nu a mers. Relațiile se încheie câteodată. Nu există nicio poveste dramatică”, a spus sursa.

În februarie, Lady Gaga a câștigat primul său Oscar. Așa cum ea însăși mărturisește, toate relațiile ei sentimentale s-au încheiat în cele mai bune momente ale carierei ei. După cum  a dezvăluit în documentarul ”Five Foot Two back”, ”viața mea amoroasă a făcut implozie”. ”Am vândut 10 milioane de discuri și l-am pierdut pe Matt. Am vândut 30 de milioane și l-am pierdut pe Luke. Am făcut un film și l-am pierdut pe Taylor. Este a treia oară când mi s-a frânt inima din această cauză”, a spus ea, referindu-se la momentul în care relația sa cu Taylor Kinney s-a sfârșit.

Foto: Getty 

Vezi și: Lady Gaga și Bradley Cooper, cuplu de la Hollywood

FULLSCREEN
Noul iubit al lui Lady Gaga, un actor din seria ”Avengers”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO