• PRO TV
  • În Săptămâna Mare, Zmărăndescu îşi recunoaşte greşelile în Fermă. Cum e Cătălin, când nu e în război cu nimeni

În Săptămâna Mare, Zmărăndescu îşi recunoaşte greşelile în Fermă. Cum e Cătălin, când nu e în război cu nimeni

În Săptămâna Mare, Zmărăndescu îşi recunoaşte greşelile în Fermă. Cum e Cătălin, când nu e în război cu nimeni

A împlinit de curand 46 de ani şi până acum se poate spune că a avut o viaţă plină. A fost mereu asociat cu imaginea unui bărbat dur, mai ales că a devenit cunoscut ca luptător K1, dar şi ca fost bodyguard al lui Gigi Becali.              

Iar în Fermă, nici nu a intrat bine, că i-a şi declarat război lui Cătălin Moroşanu. “Ori la bal, ori la spital" e devizia lui. A reuşit să se certe şi cu aliaţii lui Moro, mai ales cu Ioana Filimon şi a mărturisit că îşi îi place ideea de a crea conflicte între fermieri. 



Cu toate acestea, în Săptămâna Mare, urmează să vedem şi o altă faţa a lui Cătălin. Acea faţă pe care o cunosc doar cei apropiaţi. Cătălin Zmărăndescu îşi va cere scuze pentru greşelile din Fermă. Rămâne de văzut cui şi în ce fel. 

Oricum, Cătălin, dincolo de luptătorul foarte dur, se defineşte şi ca un soţ atent şi mai ales un tată iubitor. Paginile lui de Instagram şi Facebook sunt pline de fotografii care îl arată în aceste ipostaze. 





Cătălin e căsătorit cu Luiza, pe care a cerut-o în 2013, la finalul unui meci de box. 

Înainte a fost însurat 14 ani cu Cristina, alături de care are doi copii, pe Alexandra şi pe Mihai. Iar de curând,  a doua soţie i-a dăruit o fetiţă superbă, pe Matilda Victoria. Şi chiar din spusele ei “Cătălin se implică foarte mult în creşterea fetiţei şi chiar a spus că speră ca micuţa să nu înveţe să meargă până nu se întoarce el.”







Puteţi urmări momente importante din FERMA-UN NOU ÎNCEPUT, pe PRO TV PLUS: 



FOTO: FACEBOOK

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni