• PRO TV
  • Maria Marinescu insarcinata in 3D

Maria Marinescu insarcinata in 3D

Maria Marinescu insarcinata in 3D

Numarul din octombrie al revistei The ONE o prezinata in premiera pe Maria Marinescu Colin insarcinata, totul intr-un pictorial 3D. Pentru prima data in Romania, o revista glossy de lifestyle feminin a realizat un numar 3D.

Atat coperta cat si pictorialul de cover, dar si alte materiale au fost lucrate in 3D si pot fi admirate cu ajutorul ochelarilor speciali oferiti impreuna cu revista.
In interviul ce insoteste pictorialul, Maria Marinescu Colin povesteste despre cum se simte de cand este insarcinata si cum se pregateste pentru venirea celui mic. Viitoarea mamica marturiseste in paginile The ONE: “Mi-am dorit foarte mult copii. Asteptam doar persoana perfecta."

Maria recunoaste in acelasi interviu ca este pregatita sa nasca in strainatate: “Tatal meu a fost unul dintre cei mai buni medici chirurgi din spitalul Floreasca. Eu am copilarit, practic, in spital si cunosc foarte bine sistemul. Am mare incredere in cativa medici romani, la care apelez oricand. Nu am incredere in igiena spitalelor si in tot ce inseamna post-operator.”

In ceea ce priveste cresterea viitorului ei baiat, Maria Marinescu admite ca se indoieste ca il va trimite la o scoala romaneasca: “Fiecare isi doreste ce este mai bun pentru copilul sau, iar eu cred ca a studia intr-o scoala de aici, indiferent cat de scumpa si exclusivista ar fi, tot dai peste copii de mitocani, peste copii de bani gata”.

Intrebata despre ce inseamna pentru ea familia, Maria spune in revista The ONE ca nu a urmat nici sfatul, nici exemplul parintilor ei care au pus cariera pe primul loc: “Am crescut intr-o familie dezbinata si mi-am dorit tot timpul o familie adevarata, normala. Frank si viitorul nostru bebelus reprezinta pentru mine totul!”

Maria Marinescu Colin va fi prezenta in emisunea Happy Hour de luni, 27 septembrie alaturi de fotograful Gabriel Hennesey, unde vor dezvalui secretele realizarii pictorialului 3D. Tot in aceasta saptamana, cei doi vor fi prezenti si in studioul Povestirilor de noapte de la Acasa Tv.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni